Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική δεν έχει τύχει να...» - Η εξομολόγησή του για την οικογένεια του

«Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική δεν έχει τύχει να...» - Η εξομολόγησή του για την οικογένεια του

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/2, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην σειρα του Alpha, Σκαραβαίος, μίλησε ανοιχτά τόσο για την επαγγελαματική όσο και για την προσωπική του ζωή.

Η συνέντευξη του Γιώργου Πυρπασόπουλου

«Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική όσον αφορά τη δουλειά μου, δεν έχει τύχει να μου παραπονεθεί για κάτι αλλά, αν κάτι δεν της αρέσει, θα μου το πει. Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι στο σπίτι, κάνουμε και οι δύο τα πάντα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης:«Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο έχει την αίσθηση ότι με ξέρει...» - Όλα όσα είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση

«Σε αυτή την ηλικία που είναι η μικρή συνεχίζουμε με υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά θέλουν να τους δώσεις πολύ χρόνο. Επειδή εμείς θέλουμε να γίνονται κάποια πράγματα γρήγορα, μπορεί να τα πιέσουμε» πρόσθεσε.

«Έχω μπει τόσο αποφασιστικά στην ιστορία με το παιδί που, αν τύχει να βρεθώ κάπου έξω σε μία πιο χαλαρή φάση, νιώθω σαν τουρίστας. Σκέφτομαι: πω πω, πού ήμουν; Ξαφνικά κάποια πράγματα σου φαίνονται εξωπραγματικά»

«Γενικά είμαι ένας τύπος που μπορεί να πιάσει γρήγορα "κόκκινα". Το έχω συνειδητοποιήσει τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Παρόλα αυτά, θα ζητήσω συγνώμη και θα την απαιτήσω κιόλας τη συγνώμη. Μπορεί να κάνω και μούτρα, αν και δεν μου αρέσει καθόλου. Το δουλεύω όμως» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Οι δηλώσεις του για εμπειρία του στο κόκκινο χαλί στις Κάννες

«Πέρασα καταπληκτικά, αξέχαστα, είναι μοναδική εμπειρία», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ένιωσα πολύ υπερήφανος, πολύ τυχερός που βρέθηκα και είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Και είναι μια μοναδική εμπειρία, αξέχαστη που θα μου μείνει»

Όσο για τις φήμες πως αποχώρησε κόσμος από την ταινία λόγω σκληρότητας και βίας, το διέψευσε.