Κατερίνα Ζαρίφη - Χωρίς τον σύντροφό της την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου: «Είμαι ερωτευμένη αλλά...»

Τι δήλωσε για την προσωπική της ζωή και για την τηλεόραση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη - Χωρίς τον σύντροφό της την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου: «Είμαι ερωτευμένη αλλά...»

Μπορεί να είναι ερωτευμένη, και να μην το κρύβει, ωστόσο η Κατερίνα Ζαρίφη πέρασε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς τον σύντροφό της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τα νούμερα τηλεθέασης, τον έρωτα στη ζωή της, καθώς και το λεγόμενο «σκληρό» gossip, βάζοντας τα γέλια σε σύγκριση με την παλιά εποχή της τηλεόρασης.

«Οι τηλεθεάσεις μια μέρα μας κάνουν να γελάμε, μια να κλαίμε. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι συμβαίνει σε όλα τα κανάλια. Υπάρχουν 3-4 συγκεκριμένα προγράμματα τα οποία χαράζουν μια καλή πορεία, ενώ στην μυθοπλασία και στα πρωινά προγράμματα γίνονται αναταράξεις. Καλά το μεσημέρι, ο χαμός!

Έχουμε και τα "others" με 62%, νομίζω κάτι δείχνει αυτό. Αυτά τα others όμως μπορεί να είναι smart tv που βλέπουν κανονική τηλεόραση. Για αυτό και εμένα η δική μου πρόταση ήταν ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί ο τρόπος μέτρησης της τηλεθέασης, ούτως ώστε να μετράνε και όσοι βλέπουν on demand ή μέσω internet», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη για την τηλεθέαση.

Όσον αφορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανέφερε: «Εγώ είμαι εορτάζουσα, εννοώ ότι αυτή τη στιγμή είμαι ερωτευμένη στη ζωή μου αλλά και "μαγκουφάνα" παράλληλα γιατί δεν είμαι με τον άνθρωπο μου, απουσιάζει».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη: Σεφ σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το «σκληρό gossip»

Όσον αφορά τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν για εκπομπής που παρουσιάζουν «σκληρό gossip», η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς ορίζεται το σκληρό gossip. Εγώ νομίζω ότι μπορείς να πεις οποιαδήποτε είδηση στον κόσμο, που κακά τα ψέματα κάποια πράγματα αφορούν, όπως οι εγκυμοσύνες, οι καινούριες σχέσεις και τι συμβαίνει μεταξύ μας στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι όλα είναι το πως "τα δίνεις" στον κόσμο. Πιστεύω ότι όσο και αν λένε κάποιοι, "πρέπει να μαλώνετε", δεν νομίζω ότι χρειάζεται τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτή τη στιγμή “κίτρινες” εκπομπές, με την έννοια που είχαμε παλιά».

Και κατέληξε: «Θέλω να θυμηθούμε λίγο πιο παλιά αν λέμε ότι τώρα υπάρχει κίτρινη τηλεόραση. Μιλάμε παλιά έχουμε ζήσει εποχές που υπήρχαν κανάλια που στηρίζονταν πάνω σε αυτό. Υπήρχαν εποχές που δεν ήταν απλά σκληρό το gossip, ήταν ανθρωποφάγο. Εγώ δεν θεωρώ ότι ζούμε μια τέτοια εποχή. Η τηλεόραση έχει δώσει ευκαιρία να "πεθάνει" η εποχή της γλάστρας και να έρθει η εποχή ανθρώπων που είναι πιο δουλευταράδες και ενημερωμένοι».