Φιλαρέτη Κομνηνού – Στάζει μέλι για την νύφη της Δανάη Μιχαλάκη και την εγγονή της: «Είναι καταπληκτική μαμά, οι ώρες με την μικρή είναι δώρο για μένα»

Ενθουσιασμένη με τον ρόλο της ως γιαγιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Η αναγνωρισμένη ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα, μεταξύ άλλων και για την εμπειρία της ως γιαγιά, όπου δήλωσε ευγνώμων. Παράλληλα έσταξε μέλι για τη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη, πλέκοντάς της το εγκώμιο για τον τρόπο που στέκεται εκείνη ως μητέρα.

«Η Δανάη έχει αποδειχθεί καταπληκτική μαμά. Είναι ενημερωμένη, και από ένστικτο τη βλέπω να συμπεριφέρεται με μία καταπληκτική και αποκαλυπτική ωριμότητα στο παιδί, αν και είναι μικρούλα. Δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου», λέει χαρακτηριστικά η Φιλαρέτη Κομνηνού για να συμπληρώσει: «Βεβαίως έχω κάνει babysitting, προτιμώ να πηγαίνω την ημέρα, γιατί είναι ξύπνια η μικρή και συμβαίνουν διάφορα! Τώρα αρχίζει να επικοινωνεί, σκάει κάτι χαμόγελα... Η αθωότητα του παιδιού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία, είναι έρωτας!»

Δείτε επίσης: Φιλαρέτη Κομνηνού: «Έκοψα τα μαλλιά, τα έβαλα σε έναν φάκελο και τα έστειλα στο Παρίσι....» - Όσα αποκάλυψε για την συγκρουσιασκή της σχέση με τον Ανδρέα Βουτσινά

Η αποκάλυψη της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη σκηνή στο μαιευτήριο

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στη στιγμή που γεννήθηκε η εγγονή της, καθώς και στην αντίδραση του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου. «Είναι πολύ συγκινητικό, τη στιγμή που βγήκε ο Γιώργος, όταν περιμέναμε όλη η οικογένεια έξω από το μαιευτήριο, πότε θα βγει για να μας πει ότι γεννήθηκε η μικρή, όταν είδα το αγόρι μου έτσι όπως βγήκε, με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του και το βλέμμα του, είναι μία σκηνή που δεν πρόκειται να την ξεχάσω. Μπροστά στο γεγονός που έζησε, και βγήκε να μας ανακοινώσει, αυτό το βλέμμα δεν το είχα ξαναδεί ποτέ», δήλωσε συγκεκριμένα.

Κλείνοντας παραδέχεται πως κάθε φορά που πηγαίνει για να προσέξει την εγγονή της, τη θεωρεί κι ως ένα δώρο στον εαυτό της: «Παρακαλάω να βρεθεί η στιγμή που θα πάω, φυσικά και το θέλω. Δουλεύω, αλλά αισθάνομαι ότι οι 2-3 ώρες που θα είμαι με την μικρή, είναι ένα δώρο για μένα».