Νικολέττα Καρρά: «Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, πριν δεν είχα φάει τίποτα...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον ρόλο της στον "Σκαραβαίο"

«Ήταν δύσκολο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε η Νικολέττα Καρρά, το πρωί της Πέμπτης 15/2. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την σειρά του Alpha, Σκαραβαίος, στην οποία συμμετέχει και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να μιλήσει με ιατροδικαστή για να μπορέσει να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα όσο καλύτερα γίνεται.

Τι αποκάλυψε η Νικολέττα Καρά για τον ρόλο της στην σειρά "Σκαραβαίος"

«Το όνειρό μου ήταν να κάνω κάτι νουάρ, δηλαδή αυτό ακριβώς που είναι ο Σκαραβαίος. Είναι μία σκοτεινή σειρά μυστηρίου, είναι σαν κινηματογράφος αυτή η δουλειά. Όταν είσαι εστιασμένος σε κάτι, τελικά συμβαίνει» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Σκαραβαίος: «Επιτέλους, Τσορτεκαρος!» - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter για την νέα σειρά και τον Γιάννη Τσορτέκη

«Οι βασικοί ήρωες της σειράς κουβαλάνε μία πολύ σκοτεινή ιστορία αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για αυτό. Γενικά, η ανατροπή είναι στοιχείο της σειράς. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτόν τον ρόλο, ήταν δύσκολο. Όταν καλείσαι να κάνεις την ιατροδικαστή, δεν έχεις κανένα στοιχείο για να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς. Δεν ξέρεις πώς κινείται αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε.

«Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είχα πάρει να φάω πριν από αυτή τη συζήτηση και περιττό να σου πω ότι δεν έφαγα τίποτα τελικά, με έπιασε το στομάχι μου», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά για τη συμμετοχή της στη σειρά ''50 - 50''

Η Νικολέττα Καρρά παλιότερα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Γιώργο Κουβαρά με την ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για την πορεία της στην υποκριτική μέσα από πολλές δουλειές στην τηλεόραση.

«Ήταν η δουλειά που με γνώρισε το ευρύ κοινό, οπότε είναι απολύτως λογικό. Αυτό συμβαίνει και στο Hollywood με τους ηθοποιούς, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Εμένα δεν με ενοχλεί, όσο γνωρίζουν το πραγματικό μου όνομα. Δηλαδή, όταν μου λένε κυρία Καρρά, σας βλέπαμε όταν κάνατε το Μαράκι, δεν έχω θέμα. Με ενοχλούσε πάρα πολύ τα πρώτα χρόνια μέχρι να μάθουν το πραγματικό μου όνομα, είχα αυτό το σύμπλεγμα. Δεν ήθελα να με ξέρουν με το όνομα του ρόλου.

Πολύ μεγάλο ποσοστό των τηλεθεατών πια έχει παρακολουθήσει κι άλλες δουλειές που έχω κάνει, γιατί έχω κάνει κι άλλες επιτυχίες. Το «Μαράκι» σταμάτησε λίγο να υπάρχει όταν έκανα τους «Συμμαθητές» και νομίζω ότι φέτος πια με το «Αυτή η νύχτα μένει» θα ξεκινήσει από δω και στο εξής να είμαι το Νικάκι, είναι το επόμενο ορόσημο», είπε η Νικολέττα Καρρά.