Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: «Υπήρχαν φορές που κατέρρευσα» - Η εξομολόγηση για την εξωσωματική και τα παιδιά τους

«Βρέθηκα σε μια προχωρημένη ηλικία μιας γυναίκας που αποφασίζει να κάνει οικογένεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: «Υπήρχαν φορές που κατέρρευσα» - Η εξομολόγηση για την εξωσωματική και τα παιδιά τους

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 15/2. Το ζευγάρι είχε μια όμορφη συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρώτη του γνωριμία αλλά και τη ζωή του πλέον με τον ερχομό των παιδιών του.

Η συνέντευξη Κεφαλογιάννη - Μάτσα στο Ενώπιος Ενωπίω

«Όταν γνωριστήκαμε ρώτησα την Όλγα "Με τι ασχολείστε;". Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μια συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα» αποκάλυψε ο Μίνως Μάτσας για την πρώτη τους γνωριμία.

Όσον αφορά την απόκτηση των παιδιών τους με εξωσωματική γονιμοποίηση, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε: «Βρέθηκα σε μια προχωρημένη ηλικία μιας γυναίκας που αποφασίζει να κάνει οικογένεια. Το είχα ξεγράψει, προφανώς ξύπνησε μέσα μου όταν γνώρισα τον Μίνω. Ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια. Σέβομαι όλες τις διαφορετικές απόψεις. Πολλοί αποφασίζουν να κάνουν παιδί μόνοι τους.

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή η Όλγα Κεφαλογιάννη με σατέν μακρύ φόρεμα στη συναυλία του συζύγου της - Η τρυφερή κίνηση στο Μίνω Μάτσα μπροστά στο φακό

Ήταν σημαντικό να γίνει με μια σύνδεση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο την οικογένεια αυτή θα τη δημιουργήσουμε μαζί. Θα είναι και ένας τρόπος να δεθούμε και εμείς περισσότερο. Εκεί που τα βλέπεις ρομαντικά, έρχεσαι σε ένα πολύ πρακτικό ζήτημα. Η επιστήμη έχει προχωρήσει. Βλέπω ότι πολλές φορές στην κοινωνία δεν τολμάμε να μιλήσουμε ανοιχτά για κάποια πράγματα, τα οποία θεωρούνται ακόμη ταμπού».

«Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, σε βαθμό που υπήρχαν φορές που κατέρρευσα. Το λέω πολύ ανοιχτά, παρότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ να μη χάνω τον έλεγχο, ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που έχω νιώσει. Όταν πλέον ήρθε, αισθάνθηκα ότι ήθελα να μιλήσω για να δώσω ενθάρρυνση στις γυναίκες που έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω, λόγω ηλικίας. Αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια και η δύσκολη διαδικασία, όταν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.

«Είναι αγόρι και κορίτσι, δύο διαφορετικοί κόσμοι, από την πρώτη ώρα που γεννήθηκαν. Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιδιά. Είναι ο άντρας και η γυναίκα, είμαστε δυο ζωάκια μέσα στη φύση, που είναι το ένα στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση. Βλέπουμε μεγαλώνοντας πως ο χαρακτήρας του ενός με τον άλλου είναι διαφορετικός» εξομολογήθηκε ο Μίνως Μάτσας για τα παιδιά του.