Ιεροκλής Μιχαϊλίδης για τα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα: «Πάντα το κουνάει το δάχτυλο δεν είναι καινούργιο αυτό...»

«Και εγώ είμαι αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ιεροκλής Μιχαϊλίδης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 15/2 στο Καλύτερα Αργά με τον ηθοποιό να μιλάει τόσο για τη ζωή και την καριέρα του, όσο και θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, που σχολιάζονται έντονα.

Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος συζητήθηκε πρόσφατα μετά τα σχόλια που έκανε για τους τραγουδιστές, που κάνουν παράλληλα διαφημίσεις καθώς απασχόλησε έντονα και η ένταση του μπροστά σε δημοσιογράφους (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη για τον Γιώργο Νταλάρα

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι πάντα στην επικαιρότητα. Είδε τις προοπτικές μας εμμονικά. Ο Νταλάρας είναι και παραγωγός, έχει και όραμα προσωπικό και καλλιτεχνικό είναι και τραγουδισταράς. Καταρχάς ό,τι έχει πει είναι δική του επιλογή. Ίσως τον κατηγορούν γιατί έχει ιερή μανία να πάρει καινούργια πράγματα, να μπει σε πολλούς χώρους. Αυτό είναι το πάθος του!

Πάντα το κουνάει το δάχτυλο δεν είναι καινούργιο αυτό. Αυτά είναι τα κατάλοιπα της παλιάς Αριστεράς και είναι και θέμα χαρακτήρα. Είναι λίγο πατερναλιστής και εγώ είμαι αλλά αποφασίζω να μην το κάνω δημόσια. Ο Νταλάρας έχει και τεράστια ισχύ. Ο καθένας έχει τις οικονομικές του δυνατότητες», είπε ο Ιεορκλής Μιχαϊλίδης.

Η έντονη παρατήρηση της Νέγκα στο σχόλιο του ηθοποιού

«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά καπνίζω ακόμα. Πίπα έκανα για χρόνια. Με ρωτούσαν γιατί καπνίζω πίπα. Έχει πολύ δύσκολο κάπνισμα, πρέπει να μάθεις, να κάνεις σεμινάριο. Έχει φασαρία πολύ. Νόμιζαν ότι το κάνω από στυλ. Σε ρόλο τη χρησιμοποίησα σε ένα έργο, που κάπνιζα πίπα όταν μου το είχε ζητήσει σκηνοθέτης. Είμαι εξαρτημένος μόνο ναρκωτικά δεν έχω κάνει. Μου έχει μείνει μόνο το τσιγάρο, καπνίζω όλα τα υποκατάστατα. Με ρώταγαν γιατί καπνίζω πίπα και έλεγα ότι θα πάει καλύτερα η καριέρα μου», είπε ο Ιεροκλής Μιχαϊλίδης.

«Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό, αλλά τέλος πάντων...», του απάντησε η Νέγκα.

«Εντάξει, ας με κράξουν. Με το πολιτικώς ορθό με έχουν τρελάνει....Στην παρέα μας δεν μπορούμε να λέμε....», είπε ο Ιεροκλής.

«Δεν είναι σεξιστικό. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι κάτι που κάνουν όλοι», κατέληξε η Νέγκα στην εκπομπή.