Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ινκόγκνιτο στο Ερρίκος Ντυνάν ο σύντροφός της - Το λουξ δωμάτιο και οι δεκάδες ανθοδέσμες

Ποια η κατάστασή της σήμερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη, μπορεί να διέφυγε τον κίνδυνο αλλά η υγεία της παραμένει σε κατάσταση συναγερμού με τη λαμπερή πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου να είναι, όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Αρμουτίδης σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Espresso, σοκαρισμένη και φοβισμένη.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η αγαπημένη Ζωζώ παραμένει στον έκτο όροφο μονόκλινου λουξ δωματίου στο Ερρίκος Ντυνάν, το οποίο μάλιστα έχει μετατραπεί σε καμαρίνι από τις δεκάδες ανθοδέσμες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Espresso, ο σύντροφος αυτής, κύριος Πύρρος Αναγνωστόπουλος παρά τα δικά του προβλήματα υγεία βρίσκεται στο πλευρό και μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης 15/2 αποφάσισε να την επισκεφθεί μπαίνοντας από την είσοδο του πάρκινγκ του νοσοκομείου θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ζωζώ Σαπουντζάκη, Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο
Κολωνάκι-Mayor.Τελευταία παράσταση Διονύση Ζάχου
06/04/2023

Δείτε επίσης: Διαμέρισμα στην Αεροπαγίτου, εξοχικό στην Κινέτα και άλλα ακίνητα - Που θα μοιράσει την "χρυσή" κληρονομιά της η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Ζωζώς Σαπουντζάκη τα τελευταία 25 και βάλε χρόνια. Είναι ένθερμος θαυμαστής της τραγουδίστριας και ηθοποιού και τη γνώρισε εξαιτίας ενός... ατυχήματος.

Όπως αφηγήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της πριν από χρόνια, επιστρέφοντας στην Κινέτα, μετά από δουλειά, αφαιρέθηκε στο τιμόνι λόγω κούρασης και είχε ένα ατύχημα. Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρίας, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βόλτα με τον σύντροφό της στο Κολωνάκι
07-02-2023 Αθήνα.Ζωζώ Σαπουντζάκη-Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ζωζώ είχε δηλώσει για τον σύντροφό της χαρακτηριστικά: «Είμαι με έναν κύριο πολλά χρόνια. Το λέω για πρώτη φορά. Δεν το έχω ξαναπεί γιατί έχω ξεχωρίσει την ιδιωτική μου ζωή με την καλλιτεχνική. Στη ζωή είμαι πολύ σοβαρή, αν με δεις στο σπίτι θα πεις ότι αυτή δεν είναι η Ζωζώ. Ζω μια ήσυχη ζωή, βγαίνουμε έξω, ταξιδεύουμε πολύ, μέρη που δεν είχα πάει, πήγα μαζί του».