Εκτός Πάμε Δανάη μέλος της εκπομπής - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα και το πρόσωπο που το αντικατέστησε

Τι συνέβη στο πλατό του Mega;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκτός Πάμε Δανάη μέλος της εκπομπής - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα και το πρόσωπο που το αντικατέστησε

Την Παρασκευή 16/2 το Πάμε Δανάη έκανε έναρξη με την Δανάη Μπάρκα να ανακοινώνει πως από την παρέα της έλειπε η Δέσποινα Καμπούρη χωρίς ωστόσο να εξηγεί η ίδια τους λόγους που κρατάνε μακριά τη δημοσιογράφο.

Η παραγωγή είχε φροντίσει να κάνει μια αλλαγή λόγω της απουσίας της Δέσποινας Καμπούρη και έτσι στη θέση της είδαμε για σήμερα, Παρασκευή 16/2 την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ανήκει και εκείνη στο Μεγάλο Κανάλι.

Με τη σκαλέτα στα χέρια και ένα πλατύ χαμόγελο είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη δική της ''καλημέρα'' από άλλο πλατό μιας και έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα στο Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Η γυναίκα που αντικατέστησε τη Δέσποινα Καμπούρη 16/2 στο Πάμε Δανάη

«Να στείλουμε την αγάπη μας στην Ντέπυ μας, στο ξανθό γουράκι μας. Δε θα είναι σήμερα κοντά μας, θα σας τα πει από το instagram, ό,τι θέλει να σας πει. Έχουμε το καστανό γουράκι, έχουμε όλες τις αποχρώσεις. Τι γίνεσαι;», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Βαλαβάνη απάντησε από τη μεριά της: «Καλά είμαι εδώ μαζί, στην αγαπημένη μου παρέα».

Το σχόλιο της Βαλαβάνη για την αγένεια στην ελληνική τηλεόραση

«Δεν μου αρέσει, πλέον έχουμε καταντήσει να είναι πλέον της μόδας η αγένεια. Πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό. Έχεις την άποψή σου, ναι, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις 29/1/24 στο Breakfast at star.