"Καταπέλτης" η Ελένη Χατζίδου για κόντρα Ουγγαρέζου - Μαγγίρα: «Γιατί βρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια;»

«Ξέρω από ανθρώπους που είναι γύρω του ότι είναι τυπάκι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

To μπλοκάρισμα που έκανε στο Instagram, o Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Μπέττυ Μαγγίρα, σχολίασε η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Breakfast@star, το πρωί της Παρασκευής 16/2. Αφορμή για τα όσα είπε η παρουσιάτρια, στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά αλλά και του ραδιοφωνικού παραγωγού στην χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομή της Μπέττυς Μαγγίρα, I love ΣΟΥΚΟΥ, βρέθηκε καλεσμένος χθες στο πλατό της εκπομπής του Mega, ωστόσο έμεινε άφωνος με το γεγονός καθώς δεν το γνώριζε και το πληροφορήθηκε on air (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για το "μπλοκ" του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Μπέττυ Μαγγίρα

«Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την ατάκα του Μακαλιά στην Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν της είπε ότι το έκανες εσκεμμένα ή όχι. Της είπε ότι ο χαρακτήρας σου, το ότι δεν μπλέκεσαι με έριδες, σε κουτσομπολιά. Εγώ το μεταφράζω ότι της είπε πως το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει χτιστεί με το να μην μπλέκεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας άνθρωπος που έχει πραγματικά πολύ χιούμορ, που αυτοσαρκάζεσαι. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που παθιάζεται, πεισμώνει, που τον πιάνει ο εγωισμός του, που κρατάει πράγματα από ανθρώπους που άλλος θα έλεγε: εντάξει, δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ» πρόσθεσε.

«Πραγματικά εμένα με στενοχωρεί αυτό το πράγμα με τα block. Λέω: γιατί ρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια; Δεν είναι κάτι στιγμιαίο, γιατί το κρατάει ακόμη. Ξέρω από ανθρώπους που είναι γύρω του ότι είναι τυπάκι... Ακόμα και η ίδια η Μπέττυ απόρησε με αυτό το block που έγινε και το ανέβασε στο Instagram. Αλλιώς δεν θα το ανέβαζε» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Άλλο ένα… θύμα του Δημήτρη! Με μπλόκαρε!!! Τον λόγο; Μόνο αυτός τον ξέρει!!!», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαγγίρα - Ουγγαρέζος - Block - Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου: «Δεν είναι πολύ καλά» - Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου

Τηλεθέαση 22/2: Τεράστια ανατροπή στην πρωινή ζώνη - Έκανε 15,5% και "εξαφάνισε" Πρωινό & Super Κατερίνα

Ελένη Χατζίδου: Λιώνει με τον Ετεοκλή Παύλου, που διαβάζει παραμύθι στην κόρη τους στο κρεβάτι του νοσοκομείου

BreakfastStar: Αποχώρησε ξαφνικά η Ελένη Χατζίδου - Η κόρη τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μπέττυ Μαγγίρα: «Επειδή θα του τη ''βιδώσει''...» - Εξελίξεις στη σχέση της με τον Ουγγαρέζο λίγο μετά το μπλοκ

Κώστας Τσουρός για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Βιαστήκαμε να τον παντρέψουμε...» - Τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις φήμες για την προσωπική του ζωή;

Μπέττυ Μαγγίρα: «Όλα ήταν μια παρεξήγηση! Θα σας πω τι έχει γίνει...» - Το ξεκαθάρισμα για το ξαφνικό block από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα

Νανά Παλαιτσάκη: «Μήπως η Κατερίνα να δει με άλλο μάτι τον Δημήτρη και να αποκτήσουν σχέση;» - Το προξενιό στο Mega Καλημέρα στον Ουγγαρέζο & την Καινούργιου