Δέσποινα Βανδή: «Θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ!» - Η έντονη δυσκολία της στις πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του Καρρά

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε την Παρασκευή 16/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us με την τραγουδίστρια να περιγράφει τα συναισθήματα της για την επιστροφή του show, που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα.

Ανάμεσα λοιπόν στις αποκαλύψεις που έγιναν για το J2US γνωστοποιήθηκε επίσης, πως στη σκηνή θα παρευρεθεί η ορχήστρα του αξέχαστου Βασίλη Καρρά, η οποία θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή.

Οι στιγμές λοιπόν, που αναμένεται να ζήσουμε στην πρεμιέρα του show θα είναι μοναδικές και μάλιστα σε ότι αφορά τη Βανδή θα έχουν και μια νότα συγκίνησης, καθώς η αγάπη και το δέσιμο που είχε με τον Καρρά θα είναι πάντα χαραγμένα μέσα της (δείτε εδώ τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην κηδεία του).

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά

«Ο Βασίλης υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, που πέρασε στον κόσμο είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν άνθρωπος, γειωμένος άνθρωπος. Ήταν Βασίλης πάνω και κάτω στη σκηνή - αυτό του ταιριάζει περισσότερο. Εγώ νιώθω, ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή και κάτω από τη σκηνή είμαι η Δέσποινα.

Ο Βασίλης ήταν Βασίλης πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Και δε μιλάω για τους μικρούς τραγουδιστές, μιλάω για αντίστοιχους συναδέλφους, που είχε. Υπέροχος άνθρωπος! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η ανάρτηση που έκανε όταν έμαθε το θάνατό του

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε…
Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου
Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική.
Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο.
Με ξεγέλασε με έναν τρόπο.
Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες!
Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσυνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του.
Ο Βασιλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά»και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος ,με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν.
Σπάνιας κοπής άνθρωπος…
Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα…
Βασιλη… «Γελα μου»…1994», είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή.