Μάρω Κοντού για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήταν ποτέ ειλικρινής με τον εαυτό της, ήθελε να είναι μια άλλη...»

«Πρέπει να έχει μεγάλο βάρος αυτό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μάρω Κοντού για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήταν ποτέ ειλικρινής με τον εαυτό της, ήθελε να είναι μια άλλη...»

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την συνεργασία που είχε μαζί της, μίλησε η Μάρω Κοντού, το μεσημέρι της Παρασκευής 16/2, στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε την εικόνα που είχε εκείνη για την ελληνίδα σταρ του κινηματογράφου.

Σε άλλη σημείο της συνέντευξής της ωστόσο, μίλησε και για για τον πατέρα που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και τον τρόπο που την επηρέασε μετέπειτα στην ερωτική της ζωή. Μάλιστα αναφέρθηκε και στους συναδέλφου της, που πηγαίνουν στην ίδια εκπομπή της ΕΡΤ και λένε... παραμύθια, όπως δήλωσε (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Όσα είπε η Μάρω Κοντού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν κάναμε παρέα, μια ταινία κάναμε μόνο μαζί. Δεν είχαμε κάποια επαφή. Νομίζω ότι η Αλίκη δεν ήταν ποτέ ειλικρινής με τον εαυτό της και αυτό το έπιανες σε μια συνεργασία. Ήθελε να είναι μια άλλη, κι αυτό πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη. Εγώ τα έβλεπα τα πράγματα απ΄ έξω, ιδιαίτερα τώρα που μεγάλωσα τα βλέπω τελείως απ’ έξω.

Νομίζω ήταν βασανιστήριο για την Αλίκη το ότι συνέβη να γίνει το λαϊκό είδωλο που έγινε. Πρέπει να έχει μεγάλο βάρος αυτό. Δε φοβόμουν να γίνω το λαϊκό είδωλο, δε το ήθελα, δε με ενδιέφερε, Ήρθανε προχθές δυο κορίτσια σε ένα εστιατόριο να βγάλουμε μια φωτογραφία, με ένα ύφος, με έβλεπαν σαν Θεό, μου ήρθε να γελάσω. Τις καταλάβαινα, αλλά λέω, "κρίμα", κρίμα γι’ αυτές» ανέφερε η Μάρω Κοντού.

«Είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου»

Παλιότερα στην ίδια εκπομπή η Μάρω Κοντού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε στείλει λουλούδια στον εαυτό της για να ζηλέψει ο άντρας της.

«Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας έλεγα καημένε πόσο κουτός είσαι, αν ήταν γυναίκα έλεγα σε λυπάμαι.

Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα. Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν ρομαντική πολύ και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά όμως είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή από μία άλλη Μάρω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.