Ξεχωριστή ημέρα για την Ναταλί Κάκκαβα - Τέλεσε τον πρώτο της γάμο ως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τον πρώτο της γάμο ως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού, τέλεσε σήμερα, Παρασκευή 16/2, η Ναταλί Κάκκαβα η οποία εδώ και μερικές εβδομάδες ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά της. Υπενθυμίζουμε ότι γνωστή δημοσιογράφος εκλέχθηκε στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας την μεγάλη χαρά της για το γεγονός:

«Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μένα..
Τέλεσα τον πρώτο μου γάμο ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Σαρωνικού..
Δύο υπέροχους ανθρώπους,με ένα τεράστιο χαμόγελο που εύχομαι να σας συντροφεύει για μια ζωή...Να ζήσετε...»

Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Πριν από λίγο διάστημα ο Γρηγόρης Γκουντάρας προχώρησε σε μία σπάνια αποκάλυψη για την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 3/10. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επεισοδιακή πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

Αποκάλυψε, δηλαδή, το μέρος που αποφάσισε να της κάνει έκπληξη με το δαχτυλίδι που είχε διαλέξει για εκείνη, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από αυτή, καθώς φαίνεται πως η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί κατά λάθος για αυτό που θα ακολουθούσε.

«Της έκανα πρόταση γάμου μέσα στο αυτοκίνητο, καθ' οδόν. Είχα πάρει το δαχτυλίδι να της το δώσω σε ένα κλαμπ που είχαμε πάει τότε νέοι και επειδή είχα αγωνία μην το χάσω λέω "άστο θα την κάνω μετά" και φεύγοντας κάνω δεξιά στον δρόμο. Είχαμε πιει και κάτι κρασιά. Το θυμάμαι το σημείο, είναι στο Χαλάνδρι. Πριν από 14 χρόνια.

Της είπα και την ημερομηνία που παντρευόμαστε, είχα ρωτήσει την Άση Μπήλιου. Ευτυχώς δέχτηκε. Το περίμενε. Οι γυναίκες έχετε πάντα το ένστικτο και καταλαβαίνετε. Έκανα την τεράστια ηλιθιότητα... Ήθελα να πάρω μονόπετρο και στέλνω σε φίλο μου – νόμιζα- "πάμε, θέλω να πάρω μονόπετρο στη Ναταλί, θέλω να της κάνω πρόταση" και μπερδεύτηκα και το έστειλα στη Ναταλί. Μόλις το καταλαβαίνω την παίρνω τηλέφωνο και της λέω "μη το ανοίξεις". Το άνοιξε το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν μου είπε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.