Ελένη Πετρουλάκη: «Περνάω από χίλια-δύο κύματα με τις κόρες μου, ο Ίλια μου πετάει το μπαλάκι»

Είναι τέσσερις και της μοιάζουν!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, και απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στο Happy Day στον Alpha.

Μεταξύ άλλων η γυμνάστρια μίλησε για τη σχέση με τις τέσσερις κόρες που έχει αποκτήσει με τον Ίλια Ίβιτς, την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα, και την Ηλιάνα. Όπως αποκάλυψε πλέον... δεν την θαυμάζουν αλλά της κάνουν αυστηρή κριτική.

«Με τις κόρες μου τώρα δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν, σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και αυστηρά μάλιστα. Είμαστε σε αυτό το στάδιο της αποκαθήλωσης. Είναι πολύ έντονη η σχέση μαμάς και κόρης. Από χίλια δυο κύματα περνάω. Ως πεθερά δε νομίζω ότι θα είμαι αυστηρή. Αν είναι καλός ο γαμπρός μου και φέρεται καλά στην κόρη μου, δεν θέλω κάτι άλλο», λέει χαρακτηριστικά η Ελένη Πετρουλάκη

Και συμπληρώνει στο εν λόγω απόσπασμα: «Ευτυχώς τα κορίτσια μου μιλάνε για τα προσωπικά τους. Ο Ίλια σαν μπαμπάς πετάει το μπαλάκι στη μαμά. Επειδή είναι κορίτσια, η σχέση μαμάς με κόρη είναι διαφορετική, δεν θα κάτσουν να μιλήσουν στον μπαμπά τους για αγόρια, σε καμία περίπτωση»

Τι δήλωνε για τις κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, η Ελένη Πετρουλάκη είχε πει για τις κόρες της: «Είναι το πιο πολύ δύσκολο project της ζωής μου τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να συνδυάσει οικογένεια, παιδιά, δουλειά. Τα κορίτσια είναι σε μια ηλικία που θέλουν να βρουν τα πατήματά τους και να κάνουν τα μελλοντικά τους σχέδια.

Δεν υπάρχει κάποιος άντρας να σε στηρίξει σε αυτό το κομμάτι, πέρα από το να αναλάβει κάποιες ευθύνες μετά παιδιά. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο καθένας πρέπει να αυτοβελτιωθεί μόνος του. Δεν πρέπει να περιμένεις να στηριχθείς σε κάποιον άλλο».