Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις κατά το εξιτήριο από το μαιευτήριο - Με χρυσές μπότες και γούνα στο πλευρό του Σερίφη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο το Σάββατο 17/2 από το ιδιωτικό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια, που έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της. Ο Βαγγέλης Σερίφης και ο γιατρός της παρουσιάστριας - τραγουδίστριας ήταν στο πλευρό της κατά την έξοδο από το νοσοκομείο.

Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Γειά Σου λίγο πριν αναχωρήσουν για το σπίτι τους με το μωρό, καθώς και φωτογραφήθηκαν και στον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr που ήταν εκεί και τους περίμενε.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου την ώρα του θηλασμού

Να τονίσουμε εδώ, πως η Κατερίνα Στικούδη έλαμπε από ευτυχία λίγες ημέρες μετά τον δεύτερο τοκετό της και φυσικά έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές βγαίνοντας από το μαιευτήριο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

«Ήταν μπορώ να πω μια πολύ ωραία εμπειρία μαζί με τον γυναικολόγο μου είναι η δεύτερη φορά, που συνεργαζόμαστε εξαιρετικά. Με φρόντισαν όλοι από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα. Ήταν ομολογώ η διαδικασία πιο εύκολη, όλα έγιναν πιο γρήγορα, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πολύ χαρούμενη.

Δεν το πίστευα ότι το μωρό βγήκε τόσο γρήγορα. Κοίταξα τον Βαγγέλη με απορία. Σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, μια σπρωξιά, με έναν πόνο που λένε», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Σερίφης ανέφερε: «Όλα θα πάνε καλά, να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείο, ένα πολύ μεγάλο μπράβο. Ήμουν μέσα στη γέννα».

Κατερίνα Στικούδη - Εξιτήριο

Κατερίνα Στικούδη - Εξιτήριο
Κατερίνα Στικούδη - Εξιτήριο

Κατερίνα Στικούδη - Εξιτήριο

Οι δηλώσεις του Σερίφη μετά τον τοκετό

Ο περήφανος μπαμπάς, την Πέμπτη 15/2, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευχάριστο γεγονός, προχωρώντας σε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της καλής του, αλλά και του παιδιού.

«Όλα καλά! Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δεν μασάει τίποτα και όλα πήγαν τέλεια. Από ότι φαίνεται είναι καλά και οι δυο. Νίκο θα τον πούμε, από τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον ένα παππού θα έχουμε και τον άλλον. Έχουμε άγχος και εννοείται ο ρόλος του άνδρα, όπως έχω ξαναπεί, είναι λίγος άχαρος σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά παρόλα αυτά εδώ στεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει κάθε γυναίκα, που είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.