Rob James Seymour: Μπαμπάς και γιος πίνουν το κρασί τους φορώντας φούστα - Αυτός είναι ο πατέρας του πρώην παίκτη Survivor

Ο ένας με κόκκινη καρό και ο άλλος με πράσινη καρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Rob James Seymour: Μπαμπάς και γιος πίνουν το κρασί τους φορώντας φούστα - Αυτός είναι ο πατέρας του πρώην παίκτη Survivor

Εδώ και λίγες ημέρες ο Rob James Seymour με καταγωγή από τη Σκωτία, που γνωρίσαμε φέτος στο Survivor έχει επιστρέψει στην Ελλάδα! Με αναρτήσεις που κάνει στα social media γνωρίζουμε άγνωστες πτυχές της ζωής του και φυσικά την οικογένειά του, που λατρεύει.

Ο Rob έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη σύζυγό του, η οποία τον στήριξε ιδιαίτερα όσο εκείνος αγωνιζόταν στον Άγιο Δομίνικο και δεχόταν ποικίλες κριτικές από την Ελλάδα (δείτε εδώ την αποκλειστική της συνέντευξη στο Youweekly.gr).

Την Παρασκευή 16/2 ο Rob James μας σύστησε ένα ακόμα αγαπημένο του πρόσωπο, τον πατέρα του Γιάννη! Πιο αναλυτικά, ο πρώην παίκτης Survivor δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στο istagram, στην οποία τον βλέπουμε να απολαμβάνει το κρασί του με σκωτσέζικη φούστα.

Η ανάρτηση του Rob James Seymour με τον πατέρα του

«Με τον μπαμπά μου John / with my Dad - I played his favourite song», έγραψε ο Rob James Seymour.

Η πρώτη του συνέντευξη του Rob

Το πρωί της Δευτέρας 12/2 o Rob βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, για να μιλήσει αναλυτικά για όλα όσα έζησε στο Survivor. Κατάφερε να μείνει δύο φορές, όμως η τρίτη φορά που βρέθηκε υποψήφιος μετά τα κόλπα των γυναικών της μπλε ομάδας, αποχώρησε οριστικά.

Ενώ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο έδειχνε να τα πηγαίνει πολύ καλά με τους συμπαίκτες του, αποχωρώντας είδε όλα όσα έλεγαν για εκείνον πίσω από την πλάτη του - ειδικά η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία τον έβγαλε βρωμιάρη ουσιαστικά - γεγονός που τον απογοήτευσε πολύ.

«Νομίζω ήταν η ώρα μου να φύγω, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή...», είπε αρχικά και έπειτα η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Ασχολήθηκα με το modeling 10 χρόνια, δεν έχω τόσο πάθω γι' αυτό. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο. Θα ήθελα να μπω σε μία εκπομπή, μου άρεσε πολύ το Asia Express, θα ξαναπήγαινα στο Survivor αν με ξανακαλέσουν», απάντησε.

«Στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσαν να γνωρίζω τον Τζέιμς από κοντά. Θα ταιριάζαμε πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ έξυπνος», δήλωσε έπειτα.

Όταν του επισήμαναν πως άκουσε πολλά τελευταία και συνεχίζουν να λένε διάφορα για εκείνον ακόμη και μετά την αποχώρησή του οι μαχητές, με την Χρύσα συγκεκριμένα να λέει: «Πάνω από την κουβέρτα του είχε μυγούλες, θα τις κάψουμε», απάντησε: «Το έχει παρατραβήξει...», τον διέκοψαν όμως για να δείξουν ένα συγκεντρωτικό βίντεο ώστε να σχολιάσει αναλυτικά στη συνέχεια.

Μετά την προβολή του βίντεο, λοιπόν, δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του: «Δεν είναι καθόλου χιούμορ. Δεν είπαν τίποτα μπροστά μου. Ήμουν στην θάλασσα πιο πολύ από όλους, μπήκα πρώτος στο ποτάμι. Νιώθω ότι προσβάλλουν την οικογένειά μου και δεν το παίρνω καθόλου καλά αυτό. Νιώθω ότι είχαν άλλο σκοπό. Όταν μπήκε ένας νέος παίκτης και είπε ότι ήμουν ο πιο συμπαθής, έπρεπε να δείτε τα μούτρα τους».

«Πριν το αγώνισμα η Χρύσα ήρθε και μου έκανε μία αγκαλιά, off camera, και ήταν δίπλα στην μασχάλη μου. Ήθελα να της πω "Δεν σου βρωμάω τώρα;". Ήρθε και μου είπε "Δεν θα πεις κάτι κακό για μένα έτσι;". Δεν ήξερα όλα αυτά που μου είπε και ήμουν οκ, αλλά τώρα...

Αυτό για τις κουβέρτες ήταν απίστευτο....Ήθελα να της πω να τις κάψει και να κάνει μια βουτιά μπας και ζεσταθεί η καρδιά της. Είναι ανάξιο λόγου να το συνεχίζουμε αυτό, αλλά όσο πιο πολύ προσπαθούν να βρωμίσουν την εικόνα μου, τόσο πιο πολύ αγάπη μου στέλνει ο κόσμος», τόνισε.