Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει την θέση του για την αποχώρηση της Ελευθερίου: «Δεν φταίω εγώ, δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Τι να κάνω;»

«Εγώ έλεγα "όχι, να μη φύγει"...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει την θέση του για την αποχώρηση της Ελευθερίου: «Δεν φταίω εγώ, δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Τι να κάνω;»

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα όπου εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, προχώρησε ο Τριαντάφυλλος το Σάββατο 17/2, μέσα από την εκπομπή I love Σουκου. Υπενθυμίζουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα συμμετέχει, ξαφνικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Εγώ είμαι απλά ένας υπάλληλος που τραγουδάω. Μακάρι να πάρω ένα μαγαζί δικό μου και να έχω εκεί την Ελευθερία να τραγουδάει για όλα τα χρόνια συνέχεια. Μακάρι να πάρω 50% ποσοστά και να πω να ξανάρθει...Με στεναχώρησε πάρα πολύ που έχει φύγει και θα ήθελα να είμαστε μαζί αλλά τι να κάνω;»

«Εγώ έλεγα "όχι, να μη φύγει", λέω πάντα τα καλύτερα για την Ελευθερία αλλά τι άλλο να κάνω; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται άσχημα αλλά δεν φταίω εγώ. Δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Να φύγω κι εγώ επειδή έφυγε η Ελευθερία;» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Τριαντάφυλλο και την αποχώρηση από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν

Η γνωστή τραγουδίστρια το μεσημέρι του Σαββάτου 10/2, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, και τον "άδειασε" δημόσια. Δήλωσε πως όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και πως ο Τριαντάφυλλος, ως φίλος της, θα έπρεπε κάπως να αντιδράσει, κάτι που δεν έκανε.

«Ήταν ξαφνικό θα έλεγα. Ήταν κάτι που έγινε σε μία ημέρα, δεν ήταν κάτι προμελετημένο, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Έγινε μια επικοινωνία με την επιχείρηση, μία πρόταση του να δεχτώ ή να μην δεχτώ σε σημείο να αποχωρήσω κι έτσι έφυγα», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε εάν η πρόταση που δέχθηκε ήταν οικονομικής φύσης, τόνισε πως δεν επιθυμεί να μπει σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Έπειτα, εξήγησε εάν τι ήταν αυτό που την πλήγωσε από την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου: «Μπορώ να πω ότι εξαίρεσα κάποιους με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο της δουλειάς και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Με πολλή ενσυναίσθηση, πήρα την απόφαση να φύγω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Με πίκρανε ότι δεν είδα μία ιδιαίτερη αντίδραση από έναν συνεργάτη και φίλο μου».