Συγκινεί ο Βαγγέλης Περρής για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη: «Στο τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε, είπαμε...»

«Σκέφτηκα ότι έκαναν πλάκα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 17/2, στην κάμερα της εκπομπής "Δύο στις 10", ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και αποκάλυψε πιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής

«Με τη Ρούλα Κορομηλά έχουμε επικοινωνία, μου αρέσει που έμεινε στο ύψος της και δεν έκανε εκπτώσεις. Όταν ξεκινήσαμε το “Όλα” δεν βρίσκαμε καλεσμένους, δεν ερχόταν άνθρωπος. Χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη που ήρθε καλεσμένος. Ήταν περίζητητος και δεν πήγαινε πουθενά. Ήρθε σε εμάς και μετά άρχισαν να έρχονται κι άλλοι» ανέφερε αρχικά.

Για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη ανέφερε: «Δεν διαχειρίστηκα εύκολα τον θάνατο του Θέμου. Αυτό που μου έχει μείνει από τον Θέμο ήταν τα ατελείωτα γέλια και τα γλυκά που έφερνε να μας μοιράσει. Ο Θέμος έτρεφε μεγάλη αγάπη σε όποιον είχε παιδιά. Όταν με ενημέρωσαν για το θάνατό του, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πλάκα. Στο τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε, είπαμε “θα τα πούμε την Τρίτη” και δεν τα είπαμε».

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Περρής: Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του στον αέρα του Πρωινού - Η αναφορά στον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

«Ο Γιώργος Λιάγκας, στην προετοιμασία της εκπομπής, είναι γάτα αγκύρας, αλλά όταν βγαίνει στον αέρα γίνεται λιοντάρι. Με τον Γιώργο έχουμε διαφορετική οπτική γωνία σε πολλά γεγονότα. Στην τηλεόραση υπάρχει αυτοαναφορικότητα και τοξικότητα» είπε σχετικά με τον συνεργάτη του.

«Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της, επειδή δεν παρακολουθεί με τη δική σου ευκολία την πορεία της. Αν στεκόταν κριτικά απέναντι στην πορεία της, θα καταλάβαινε ότι έχει βασιστεί, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σε προσόντα τα οποία σιγά σιγά τα εξαφανίζει από το ρεπερτόριό της και τα αντικαθιστά με κάποια άλλα τα οποία είναι αντιπαθής...» είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.