J2US (17/2): «Το πάρτυ επέστρεψε...» - Ξεσήκωσε το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης στην λαμπερή πρεμιέρα

Τα πρώτα του λόγια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (17/2): «Το πάρτυ επέστρεψε...» - Ξεσήκωσε το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης στην λαμπερή πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη στον ρόλο του παρουσιαστή, ο οποίος άνοιξε το λαμπερό show με το τραγούδι, το Κάνω Come Back, ξεσηκώνοντας το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές.

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη στο J2US

«Επιστρέψαμε και είναι γεγονός! Το Just the 2 of Us είναι εδώ. Δεν μπορώ να σας επιγράψω πόσο που λείψατε αλλά ξέρω ότι σας λείψαμε και εμείς. Το πάρτυ επέστρεψε για ένα κεφάτο show και φέτος έχουμε να κάνουμε θαύματα και πράγματα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ υποσχέθηκε ότι θα δούμε στην συνέχεια πολλές εκπλήξεις!

Δείτε επίσης: J2US: Νέο ξεκαρδιστικό βίντεο πριν από την πρεμιέρα - Κοκλώνης και Σταυροπούλου σε ρόλο ''Τζουτζούκας και Τζουτζούκου''

Στην συνέχεια υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που δεν είναι άλλη από την Βίκυ Σταυροπούλου, την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή. Στο τέλος αφιέρωσε το σημερινό επεισόδιο στον Βασίλη Καρρά.

Tο δώρο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην Βίκυ Σταυροπούλου λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν η πρώτη εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης, έκανε ένα δώρο στην Βίκυ Σταυροπούλου, μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Η γνωστή ηθοποιός, ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Υπάρχει πιο γλυκιά αρχή; Όχι πείτε μου...» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ