J2US (17/2): "Ψάρωσε" η Σοφία Κουρτίδου με το επικό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή - «Σε κοιτούσα και έλεγα ωχ...»

«Δεύτερη περίπτωση ανθρώπου που...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (17/2):

Την πρώτη τους εμφάνιση στην σκηνή του Just the 2 of us έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 17/2, η Σοφία Κουρτίδου με τον σύντροφό της Γιάννης Σεβδικάλης με το τραγούδι "Για πάντα". Οι δύο τους ξεσήκωσαν το κοινό ενώ το αποτέλεσμά της προσπάθειάς τους ήταν αρκετά επαγγελματικό και έλαβε θετικά σχόλια από τους κριτές.

Το επικό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στην Σοφία Κουρτίδου

Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή η οποία νωρίτερα, στην αρχή της εκπομπής, εμφανίστηκε στο πλατό με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και εμφανώς ανανεωμένη, έκανε ένα επικό σχόλιο για τα μαλλιά της τραγουδίστριας που την έκανε να "παγώσει" επάνω στην σκηνή.

«Να σου πω την αλήθεια σε κοιτούσα και έλεγα ωχ, δεύτερη περίπτωση ανθρώπου που θα εύχεσαι σε επίσημη πρεμιέρα να μην κάθεται μπροστά σου. Η μία είναι η Μαρία Σολωμού και η άλλη είναι η Σοφία Κουρτίδου. Δεν θα το ήθελε κανείς να το πάθει αυτό...» είπε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Η εμφάνισή της Κατερίνας Στικούδη στην πρεμιέρα του J2US

Νωρίτερα ωστόσο εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της η Κατερίνα Στικούδη και μετέφερε την ευχές της και υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί σύντομα στο λαμπερό show με τον Νίκο Κοκλώνη να διαβεβαιώνει ότι θα την περιμένει να επιστρέψει.

«Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και για τα υπέροχα δώρα που μου έστειλες. Μου λείπετε, Φιλιά στην υπέροχη κριτική μας επιτρέπει, στον κόσμο, στην ενέργεια σου, σε όλο αυτό το υπέροχο σόου που ξεκινάει και έχει λείψει και σε εμάς και στον κόσμο. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας. Και ομολογώ ότι η πρώτη επαφή με τον Βύρωνα ήταν πολύ καλή. Σας αγαπώ και πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σας», είπε η Κατερίνα Στικούδη.