Ερασμία Μάνου: «Η μπέσα και η αξιοπρέπεια...» - Η πρώτη όλο νόημα ανάρτηση για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Δημάκη

Ο γάμος με τον κρατούμενο που έληξε μέσα σε 8 μήνες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ερασμία Μάνου πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον Βασίλη Δημάκη μέσα στη φυλακή, καθώς ο άντρας είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο γάμος του ζευγαριού ωστόσο δεν είχε μεγάλη διάρκεια και happy end.

Μέσα από μία ανάρτηση του Δημάκη έγινε γνωστό, πως εκείνος και η Ερασμία Μάνου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ την ανάρτησή του). Στη συνέχεια, το Σάββατο 17/2 η Μάνου έκανε και εκείνη μια σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Πιο αναλυτικά, η κόρη της Σοφίας Βόσσου γιόρτασε τα γενέθλιά της - λίγο μετά τον χωρισμό της. Στο post που έκανε λοιπόν η Μάνου, ευχαρίστησε αρχικά για τις ευχές γενεθλίων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην είδηση χωρισμού της αφήνοντας να εννοηθεί, πως έχει μια πικρία.

Η πρώτη ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου μετά τον χωρισμό της

«41 γράφει το κοντέρ,
Προορισμός και πυξίδα μου είναι το φως, η αλήθεια, η χαρά, η καθαρή αγάπη, η μπέσα και η αξιοπρέπεια
...
Με αυτά τα έξι , όσο μεγαλώνω, δεν επιτρέπω να παίζει κανείς
....
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας για τις υπέροχες ευχές που νομίζω είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά
...
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη μαμά μου και στα φιλαράκια μου, που μετατρέπουν πάντα το δηλητήριο σε δροσερό νερό αγάπης
....
Τέλος, αναφορικά με τον χωρισμό μας με τον Βασίλη που γνωστοποιήθηκε χθες από τον ίδιο , θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Βλέπετε, πάντα μου ήταν εύκολο να μοιράζομαι την χαρά μου αλλά τον πόνο μου, μου αρέσει να τον περνάω μόνη μου, στη σιωπή
...
Σας αγαπώ πολύ ολους !!», έγραψε η Ερασμία Μάνου.

Όσα έλεγε η Μάνου για τον Δημάκη πριν από δύο μήνες

«Λένε τέρατα για τον άνδρα μου. Ότι είναι Αλβανός κρατούμενος ή τρομοκράτης. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο. Μου λείπει που δεν περνάω χρόνο μαζί του. Με νυφικά και τέτοια δεν θα με δείτε. Μέχρι το σύμφωνο είμαστε μια χαρά. Πρόταση γάμου έγινε στα επισκεπτήρια στην φυλακή. Με δαχτυλίδια έγινε, ρύζια μου πέταξαν, όλα», είχε πει μεταξύ άλλων η Ερασμία Μάνου στο Happy day.