Μανώλης Μαυρομμάτης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τη σύζυγό του - Ξέσπασε φωτιά μέσα στο σπίτι τους

Δύσκολες ώρες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
EUROKINISSI - Φωτογραφία Αρχείου
EUROKINISSI - Φωτογραφία Αρχείου

Στο νοσοκομείο ''Γεννήματας'' νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος, Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ειρήνη καθώς το πρωί της Κυριακής 18/2 ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά, που μένει το ζευγάρι στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega αναφέρεται, πως και οι δύο νοσηλεύονται σε μονάδα εγκαυμάτων και μάλιστα η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή και πιο ειδικά της συζύγου του γνωστού δημοσιογράφου.

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του

Δείτε επίσης: Ατύχημα για τη Μαρινέλλα - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων

Να σημειωθεί εδώ, πως το ζευγάρι κοιμόταν όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους και μάλιστα απεγκλωβίστηκαν ταχύτατα από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης (γενν. 15 Αυγούστου 1941) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, αθλητικογράφος και πολιτικός. Γεννήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο του 1941 στον Πλατανιά Χανίων. Σπούδασε κοινωνιολογία και διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης στην Ιταλία.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και αθλητικογράφος στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», και τηλεοπτικά στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας την περιγραφή ή/και το σχόλιο στις πιο σημαντικές διοργανώσεις για πάρα πολλά χρόνια (Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου κ.α.), με το ποδόσφαιρο να αποτελεί την ειδικότητά του.Υπήρξε επίσης ανταποκριτής ιταλικών, ισπανικών και πορτογαλικών εφημερίδων στην Ελλάδα.

Διετέλεσε γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικών Δημοσιογράφων (AIPS), μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, και συνεργάτης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ). Ήταν διευθυντής Τύπου και Επικοινωνίας στην ελληνική επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, οι προσπάθειες της οποίας στέφθηκαν με επιτυχία, με την Αθήνα να αναλαμβάνει τους Αγώνες.

Πέραν του αθλητισμού, υπήρξε σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο θέατρο και την τηλεόραση, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο στην σειρά «13ο Ανακριτικό Γραφείο», που προβλήθηκε το 1971 στην ΕΡΤ, ενώ στο θέατρο έχει σκηνοθετήσει Πάμπλο Νερούντα.

Το 2004 ο Μανώλης Μαυρομμάτης εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2009. Καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του, ήταν αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού

Πηγή: Wikipedia