Ζωή Ασουμανάκη: Δαλάκα, Πηλιάκη, Σάββας & Παππάς χάνονται τα βράδια στη ζούγκλα του Survivor - «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, αλλά άλλα φαίνονται!»

Αποκαλύψεις ''φωτιά''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζωή Ασουμανάκη: Δαλάκα, Πηλιάκη, Σάββας & Παππάς χάνονται τα βράδια στη ζούγκλα του Survivor - «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, αλλά άλλα φαίνονται!»

Η Ζωή Ασουμανάκη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor. H παίκτρια μίλησε στην εκπομπή Γειά Σου με τα όσα είπε να προβάλλονται την Κυριακή 18/2. Είναι πολλά λοιπόν αυτά, που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και οι τηλεθεατές δεν έχουν ιδέα - όπως τόνισε η Ασουμανάκη!

Δείτε επίσης: Survivor - αποκάλυψη: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Miss International Greece, Ζωή Ασουμανάκη

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ζωής Ασουμανάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα, δεν έκατσα πολύ, ήθελα και λίγο παραπάνω. Όταν μπήκα στο παιχνίδι οι παίκτες με ρωτούσαν τι γίνεται έξω, πως πάει το show, πως φαίνονται οι χαρακτήρες τους.

Δεν είναι ότι δεν κολυμπάω. Κολυμπάω, απλά εκείνη την μέρα έπαιξα, έπεσα από ψηλά, ήπια πάρα πολύ νερό και ζήτησα να βγω έξω.

Υπήρχαν άτομα, που έχουν έρθει κοντά. Υπήρχαν άτομα, που έφευγαν τα βράδια. Η Κατερίνα Δαλάκα, η Όλγα, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας. Η Ασημίνα είναι λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, όχι με την κακή έννοια.

Είχα πει για τον Φάνη, πως είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Και ενώ το ξέρει δεν είναι καλό να έχει τόση έπαρση, καλό θα ήταν χαλαρώσει. Διάβασα ότι δεν του κάνει καλό όλο αυτό.

Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, υπήρχαν στιγμές που σχολίαζε αρνητικά ακόμα και εμένα, που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ εγώ με την Σταυρούλα.

Εγώ έστελνα φιλάκια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και άλλη ταράχτηκε. Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι, δεν ξέρω αν αυτό δείχνει ζήλεια. Εγώ τα έστειλα στον Φάνη και η άλλη πλευρά μου είπε κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στην κάμερα, κάτι πολύ επιθετικό σαν σχόλιο. Εγώ απευθύνθηκα στο Φάνη, δεν απευθύνθηκα στη Χρύσα, ούτε σε καμία άλλη από την ομάδα. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται», είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Ασουμανάκη.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες με προσωπικότητα, όχι άβουλα όντα» - Κόλαφος ο Φάνης για τη Ζωή μετά το φιλάκι και τις βρισιές της Χρύσας