Παντελής Παντελίδης: «Φωτεινό μου πλάσμα...» - "Ανατριχιάζει" η ανάρτηση της μητέρας του 8 χρόνια μετά τον θάνατό του

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

8 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τότε που ο Παντελής Παντελίδης, ο αγαπημένος τραγουδιστής που είχε κερδίσει την καρδιά του κόσμου μέσα σε λίγο καιρό με τα τραγούδια και τις επιτυχίες του, έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο.

Ο τραγουδιστής "έφυγε" στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ. τύπου τζιπ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες (δείτε εδώ τους έρωτες και τα πάθη που τον σημάδεψαν).

Η ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη 8 χρόνια μετά τον θάνατό του

Με αφορμή, λοιπόν την σημερινή ημέρα, η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του γιου της. "Φωτεινό μου πλάσμα" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του

Μέσα στο αμάξι, που οδηγούσε ο τραγουδιστής επέβαιναν και δύο γυναίκες. Μια εξ αυτών είναι η Μίνα Αρναούτη, το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια με νοσηλείες σε νοσοκομεία και πολύωρα χειρουργεία. Η γυναίκα δε διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του Παντελή, καθώς εκκρεμούν δικαστήρια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση, η Μίνα Αρναούτη θυμάται και μιλάει πάντα με τα καλύτερα για τον Παντελή Παντελίδη. Η ίδια την Κυριακή 18/2 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του τραγουδιστή, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

«Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς...δεν θα άφηνες κανέναν να με πειράξει, θα ήσουν εκεί... Δεν μπορώ να σε ξεχάσω είναι τόσα πολλά που θα σε θυμάμαι για πάντα.

Λείπεις...σε θέλαμε όλοι μαζί μας», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Παντελής Παντελίδης - Mίνα Αρναούτη