Κατακεραύνωσε ο Σωτήρης Λαμάι την Κατερίνα Δαλάκα: «Σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή...»

«Είναι ο εγκέφαλος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατακεραύνωσε ο Σωτήρης Λαμάι την Κατερίνα Δαλάκα: «Σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή...»

Την είσοδο του James Καφετζής και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor, του σχολίασε το πρωί της Κυριακής 18/2, ο Σωτήρης Λαμάι, στην εκπομπή I Love Σουκου. Πρώην παίκτης του αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ άλλων εξαπέλυσε τα πυρά του για την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Σωτήρης Λαμάι σχολιάζει το Survivor

«Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία μου στο Survivor, εν γνώση μου μπήκα στο παιχνίδι με τη δυναμική που μπήκα και εν γνώση μου έφυγα όπως έφυγα, κύριος, αρσενικός και παντελονάτος. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν άνθρωπο» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Σωτήρης Λαμάι: «Είναι μια πεντάδα... Η Χρύσα, η Μαριλίνα, ο...» - Έβγαλε στη φόρα την κλίκα που "ελέγχει" την μπλε ομάδα του Survivor

«Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να είναι αντιπαθητικός, αν και θεωρώ πως είναι πανέξυπνος. Και τις τρεις φορές που βγήκε υποψήφιος κατάφερε να παραμείνει με την αξία του» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Δεν ξέρω αν συμφωνώ απόλυτα με την αλλαγή των κανονισμών στο Survivor, με βρίσκει λίγο αντίθετο. Αδικείς και τα παιδιά και το παιχνίδι. Ίσως είναι λάθος το να πρέπει να αγωνίζεσαι για να μείνεις. Το να μένει άπραγος ο κόσμος δεν νομίζω ότι βοηθάει το παιχνίδι», σχολιάζει ο Σωτήρης Λαμάι στη συνέχεια.

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι εγκέφαλος. Σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή. Θεωρώ ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε κι άλλα ωραία πράγματα, κάποιες φιλίες δεν θα είναι πια τόσο δεμένες. Μην απορήσετε αν δούμε και φέτος τις συγκεκριμένες παίκτριες να αποχωρούν λόγω παραβάσεων» είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Λαμάι.

Όσα θα δούμε την Κυριακή 18/2

Τι και αν οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ηρεμήσουν μετά τον τσακωμό στον στίβο μάχης, νέοι καυγάδες θα λάβουν χώρα στο συμβούλιο! Ο Τζέιμς που έχει μπει με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι δέχεται ''πυρά'' από την Ασημίνα.

Πιο αναλυτικά, η Χατζηανδρέου ρωτάει τον Καφετζή για ποιό λόγο μπήκε στο Survivor και στη συνέχεια τον ''καρφώνει'' μπροστά στις δύο ομάδες σχετικά με όσα της είπε τετ - α - τετ στον γιατρό....Εκείνος δε δείχνει και πολύ ψύχραιμος με όσα θα ακουστούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα: Θέατρο, τραγούδι, Survivor και «Μάγισσα» στο πλατό

Survivor trailer 19/2: «Εγώ είδα έναν παίκτη...» - Σκάνδαλο με την Κόκκινη ομάδα και τον Ντάνιελ Νούρκα

Survivor spoiler 19/2: ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 19/2: ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία!

Survivor highlights 18/2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Αντωνά - Παίκτες παραλίγο να παίξουν ξύλο

Survivor 2024: «Με λες γελοίο;», «Αφού είσαι...» - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Αλέξης Παππάς και Φάνης Μπολέτσης

Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας (18/2)

Survivor 2024: "Ψάρωσε" κανονικά ο Γιώργος Γκιουλέκας - Η απίστευτη φάρσα των Μαχητών στο νέο παίκτη

Ζωή Ασουμανάκη: Δαλάκα, Πηλιάκη, Σάββας & Παππάς χάνονται τα βράδια στη ζούγκλα του Survivor - «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, αλλά άλλα φαίνονται!»

Rob James Seymour: Μπαμπάς και γιος πίνουν το κρασί τους φορώντας φούστα - Αυτός είναι ο πατέρας του πρώην παίκτη Survivor