Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ελενάκι; Μετά από τόσο καιρό;» - Άναυδη η παρουσιάστρια με το follow της Μενεγάκη στο instagram

«Παιδιά εμένα 100 χρόνια η Μενεγάκη δεν με ακολουθεί!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ελενάκι; Μετά από τόσο καιρό;» - Άναυδη η παρουσιάστρια με το follow της Μενεγάκη στο instagram

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 19/2 στο Happy Day καθώς η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε το κινητό της και μετά από σχόλια, που της έκαναν μέλη του πάνελ της μπήκε στο λογαριασμό της στο instagram.

H παρουσιάστρια δεν έκανε τυχαία την κίνηση αυτή, καθώς της ανέφεραν πως την έχει κάνει follow η Ελένη Μενεγάκη. Αμέσως λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τσεκάρει το νέο αυτό, καθώς δεν είχε ιδέα!

Με μεγάλη της χαρά λοιπόν η Σταματίνα επιβεβαίωσε το follow της Ελένης, της έστειλε τα φιλιά της και παράλληλα τις ευχές της για τη χθεσινή 18/2 επέτειο γάμου της με τον Ματέο Παντζόπουλο (753590).

Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο follow της Ελένης Μενεγάκη

«Εμένα; Δε με ακολουθεί η Μενεγάκη. Με ακολούθησε; Παιδιά εμένα 100 χρόνια η Μενεγάκη δεν με ακολουθεί! Κάτσε να δω! Περίμενε...Ελενάκι; Μετά από τόσο καιρό; Με ακολούθησε! Ελενάκι....Καλημέρα! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Να πω και χρόνια πολλά γιατί είδα γιόρτασε και την επέτειο γάμου, ανέβασε μια φωτογραφία με τον Μάκη», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δηλώσεις της Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο Happy Day του ALPHA, το πρωί της Παρασκευής 26/1, θέλησαν να σχολιάσουν το αμήχανο σκηνικό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Ευγενία Σαμαρά, όταν η δεύτερη άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό μέλλον της πρώτης (δείτε εδώ τι είπε).

«Αν ισχύει ότι έχει ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων με το MEGA, όπου της έχουν πει ότι "ναι σε θέλουμε και το μόνο αγκάθι στη διαπραγμάτευση είναι των οικονομικών δεδομένων της συνεργασίας", τότε έχει μία λογική. Γιατί ήταν σαν να ήθελε να πει, ότι εμένα η καρδιά μου λέει MEGA και όχι κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ή MEGA ή σπίτι μου», επισήμανε τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία εξήγησε ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον σταθμό λήγει φέτος και ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να τα αλλάξουν όλα, φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά με το ίδιο πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Παπανώτας τότε ανέφερε πως η ξανθιά παρουσιάστρια είναι γενικότερα κατά των αλλαγών.

«Δεν περιμένεις την Ελένη να σου χαρίσει μόνο νούμερα, είναι ένα brand name. Κερδίζεις από άλλα. Το θέμα είναι πόσο νερό θα βάλουν στο κρασί τους οι δύο πλευρές», δήλωσε η παρουσιάστρια στο τέλος κλείνοντας το θέμα.