Παντελής Παντελίδης: «Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα» - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις των αδερφών Παντελίδη για τα 8 χρόνια από τον θάνατό του

''Ρίγη'' συγκίνησης στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δύσκολη ημέρα ήταν η Κυριακή 18/12 καθώς συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από τη μοιραία εκείνη ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο δυστύχημα. Ο καλλιτέχνης έφυγε σε ηλικία μόλις 32 ετών και σήμερα θα ήταν 40 ετών.

Τα social media κατακλύστηκαν με μηνύματα για τον αγαπημένο Παντελή μιας και ο κόσμος κρατάει τη μνήμη του τραγουδιστή ζωντανή από τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο μέχρι και σήμερα, 8 χρόνια μετά!

Πολύ συγκινητικές ήταν επίσης και οι αναρτήσεις που έκαναν στο instagram τα αδέρφια του Παντελή, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος Παντελίδης. Τόσο ο μεγαλύτερος, όσο και ο μικρότερος συνεχίζουν τη ζωή τους παράλληλα με το έργο του άφησε πίσω ο αδερφός τους.

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: ''Ρίγη συγκίνησης'' 8 χρόνια μετά τον θάνατό του - Οι έρωτες και τα πάθη που σημάδεψαν την ζωή του

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου και Κωνσταντίνου Παντελίδη για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

«Το καλύτερο παιδί με την καθαρότερη ψυχή που πάτησε το πόδι του πάνω σε αυτή την γη! Τραγούδησες με την ψυχούλα σου για την καψούρα σου και κατάφερες μετά από 8 χρόνια να σε κρατάει όλος ο κόσμος σαν να είσαι ακόμα εδώ !Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα .Ο αδερφός σου», έγραψε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

«Το πιο ταλαντούχο πλάσμα που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα και παράλληλα η μεγαλύτερη ψυχή, το φως μεταμορφωμένο σε άνθρωπο! Γίνεται; Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ ???? ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Παντελής Παντελίδης - Κωνσταντίνος Παντελίδης

Η ανάρτηση της μητέρας τους, Αθηνάς

Με αφορμή, λοιπόν τη χθεσινή 18/2 ημέρα, η μητέρα του Παντελή, Αθηνά Παντελίδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία του γιου της. "Φωτεινό μου πλάσμα".