Πρωινό: «Μην την χτυπάτε την κυρία» - Συνεργείο του ΑΝΤ1 δέχτηκε επίθεση σε ζωντανή σύνδεση

«Πάρτε τον τηλέφωνο να δούμε να είναι καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Μην την χτυπάτε την κυρία» - Συνεργείο του ΑΝΤ1 δέχτηκε επίθεση σε ζωντανή σύνδεση

Σοκ επικράτησε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 σήμερα Δευτέρα 19/2. Συνεργείο του σταθμού βρέθηκε στο λαγούμι της οικογένειας παλαιοχριστιανών από την Κόρινθο, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια σαν πρωτόγονοι. Ο πατέρας βρίσκεται στον εισαγγελέα, ενώ η μητέρα με τα παιδιά έχουν φυγαδευτεί, με την αστυνομία να τους ψάχνουν με σκοπό επίσης να γίνουν εξετάσεις για αιμομιξία.

Την ώρα λοιπόν που ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός μιλούσε ζωντανά στο Πρωινό, ένας άντρας ακουγόταν μέσα από το λαγούμι να λέει διάφορα κοσμητικά επίθετα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έτρεξε έξω και επιτέθηκε στην ρεπόρτερ.

Ακούστηκε μάλιστα ο δημοσιογράφο να λέει "χτυπάτε την κυρία σας παρακαλώ", ενώ το πλάνο μαύρισε, καθώς ο άντρας τους άρπαξε την κάμερα.

Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του ΑΝΤ1 στον αέρα του Πρωινού

«Καταλάβατε ότι έγινε επίθεση. Έγινε επίθεση σε live μετάδοση στο συνεργείο του ΑΝΤ1. Αυτοί οι άνθρωποι που επικαλούνται τον χριστιανισμό και τη θρησκεία, στόλιζαν καθόλη την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με πολύ ωραία κοσμητικά επίθετα τον δημοσιογράφο και κατά την διάρκεια της σύνδεσης βγήκαν έξω και έκαναν επίθεση. Πάρτε τον τηλέφωνο να δούμε αν είναι καλά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με το που διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση.

Εκείνη την στιγμή ο Λάζος Μαντικός βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης για να αναφέρει τι ακριβώς συνέβη και αν είναι καλά τόσο ο ίδιος όσο και η ρεπόρτερ.

«Είμαστε καλά. Μας έχει πάρει την κάμερα, λογικά θα μας την δώσει. Την έχει βάλει στο λαγούμι αλλά δεν θέλουμε να μπούμε γιατί είναι ιδιωτικός χώρος και το σεβόμαστε. Καλό θα είναι ο κύριος να δώσει την κάμερα γιατί και η οπερατέρ την δουλειά της κάνει. Τον κύριο τον έχει βάλει η οικογένεια να προσέχει το σπίτι και να ταΐζει τα ζώα», είπε ο δημοσιογράφος.