Γιώργος Νταλάρας: «Λυπήθηκα πάρα πολύ! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι» - Ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ντόρο με τους δημοσιογράφους

«Ο Νταλάρας, μου είναι αδιάφορος!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας: «Λυπήθηκα πάρα πολύ! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι» - Ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ντόρο με τους δημοσιογράφους

Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή ''MEGA Stories'', η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 19/2 και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα το πρωί της ίδιας ημέρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο, Δώρα Αναγνωστοπούλου με την ίδια να τον πείθει να ''σπάσει'' τη σιωπή του σε τηλεοπτική εκπομπή λίγο μετά τον ντόρο, που έχει προκληθεί γύρω από το όνομα του καλλιτέχνη.

Η ίδια μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 19/2 στο Mega Καλημέρα αποκαλύπτοντας, πως χρειάστηκε χρόνο μέχρι να πείσει τον καλλιτέχνη να της μιλήσει - συγκεκριμένα μετά το ξέσπασμά του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στο MEGA Stories

«Δεν αισθάνομαι καθόλου διάσημος, τη μισώ αυτή τη διασημότητα, δεν τη θέλω γιατί ο διάσημος των καιρών μας, τη μετά τηλεόραση εποχή, είναι ένας διάσημος άνθρωπος, ο οποίος θεοποιείται και ο κουτός το δέχεται λόγω της θεοποίησης και της μοντελοποίησης, που έχει μπει.

Τι συμβαίνει με αυτόν; Έχασε την οντότητά του δεν είναι πια ο ίδιος. Αν θέλει να κρατήσει την οντότητά του υγιή πρέπει να είναι γνωστός και με το όνομά του. Εμένα αν με ρωτήσεις: ''Ποιος θέλεις να είσαι;'' θα σου πω ο Γιώργος, ο Νταλάρας μου είναι αδιάφορος.

Εγώ ξέρω πολλούς διάσημους της ψυχής μου. Πριν από 6-7 χρόνια, 200 μέτρα από εδώ είμαι στο δρόμο και γίνεται πανζουρλισμός, κόσμος, έχουν βγει από τα παράθυρα και χτυπάνε τις πόρτες και ψάχνω να βρω γιατί φωνάζουν.

Πλησιάζω στο δρόμο και βλέπω ένα νεαρό παιδί, 20 χρονών και παίρνει ένα σκυλάκι μέσα από τη λεωφόρο που αν περνούσε από την άλλη μεριά θα το σκότωναν και το πήρε στα χέρια του, το αγκάλιασε και λυπήθηκα που δεν ήμουν εγώ αυτός. Λυπήθηκα πάρα πολύ και οι άλλοι κάφροι που φώναζαν...Αυτή δεν είναι ζωή Δώρα, αυτοί δεν είναι άνθρωποι και είμαστε γεμάτοι από τέτοιους. Υπάρχουν άλλοι δύο διάσημοι και θέλω να σας τους πω.

Πριν από 6-7 χρόνια ο Κωνσταντίνος Βαρουχάκης σηκώθηκε και πήγε στην Ουκρανία, Ρωσία και έτρεξε τρίαθλο. Ένας δικός σας, είχε την ευγένεια να τον ρωτήσει, γιατί το έκανε και είπε: ''Στη Γραμβούσα τα σχολεία μας θα πέσουν, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για τα σχολεία μας''.

Ο άλλος ήρωας μου είναι ο Γιάννης Μπεχράκης, αυτός που μάζευε τους πρόσφυγες από την Τουρκία, από τη Συρία και από όπου αλλού. Αυτήν την Ελλάδα ονειρεύτηκα!», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.