Ελευθερία Ελευθερίου: «Της έγινε πρόταση για...» - Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου "έσπασε" τη σιωπή του για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από κάποιες ημέρες, η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ τις αναρτήσεις της), ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε σε εκπομπή και ξέσπασε για την συμπεριφορά των ιδιοκτητών της επιχείρησης, αλλά και του τραγουδιστή (δείτε εδώ).

Το πρωί της Δευτέρας 19/2, λοιπόν, ο Δημήτρης Βραχάμης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη, αποκαλύπτοντας ποια είναι η πρόταση που έκανε στην καλλιτέχνιδα.

Το ξεκαθάρισμα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάποια αλλαγή στο σχήμα. Αυτό ακριβώς έγινε. Τώρα από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση το θέμα. Δεν έγινε μείωση, έγινε πρόταση για μείωση στην Ελευθερία Ελευθερίου, την οποία δεν δέχτηκε. Έτσι αποχώρησε από το μαγαζί και από το σχήμα. Δεν έχουμε κάποιο λόγο να αισθανόμαστε "κάπως".

Δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι. Ο καθένας στην επιχείρησή του κάνει ό,τι είναι καλύτερο για την επιχείρησή του. Δεν είχαμε σύμβαση με την Ελευθερία Ελευθέριου. Δεν υπάρχουν συμβάσεις σε αυτού του είδους τα μαγαζιά», είπε.