Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Μπορώ και μυρίζω το άρωμα στα ρούχα σου»

Η σπαρακτική ανάρτηση και η φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Τσαλίκης. Όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα πολύ αγαπημένο του οικογενειακό πρόσωπο, έφυγε από την ζωή και έχει βυθιστεί η οικογένεια του στο πένθος.

Συγκεκριμένα, έφυγε από την ζωή ο θείος του, στον οποίο είχε τεράστια αγάπη και αδυναμία. Μάλιστα, μίλησε με πολύ σπαρακτικά λόγια στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

«Παιδιά το ΣΚ θα έρθει ο θείος ο Γιωργος ..
Το κορνάρισμα από τη στροφή στην ανηφόρα, το μπλε Toyota με τον ύμνο του Ολυμπιακού τέρμα και τα ξαδέρφια μου πίσω χαρούμενα ..

Η χαρακτηριστική του φωνή «λεβέντη μου» και η πάντα σφιχτή του αγκαλιά ..
Όχι ο συνηθισμένος θείος με το συνηθισμένο στυλ .. Τζιναδικο στην Ερμού παιδί της αγοράς του κέντρου της Αθήνας με το μοντέρνο ντύσιμο και τα χέρια του γεμάτα δώρα !

Το Levi’s 501 που φλεξαραμε στη γειτονιά, τα t shirt, οι μπουφανάρες..
Αγκαλιές στην αδερφη του στη μάνα του ένα Rothmans international 100αρι στη βεράντα και μετά «βασιλη παμε για ψάρια στη ψαραγορά;»

Δεινός εραστης της θάλασσας και του ψαρέματος πάντα με τα μπατζανάκια του στον Ωρωπό να ψαρεύουν να γελάνε να χορευουν να ζουνε όμορφα ..
«Ελα αγάπη μου παμε να περπατήσουμε να μου πεις τα σχέδια σου .. - θείε θα πάω Ρουμανία να σπουδάσω αλλά μου αρέσει και το τραγούδι »

Πάντα άκουγε χωρίς να κρίνει..
Στο μαγαζί στην Ερμού φωτογραφίες μου στην είσοδο όταν πρωτοέκανα επιτυχία και καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι .. «ο ανιψιός μου είναι» και Κύπριοι κυρίως να έρχονται στο μαγαζί και να μου λένε μας έστειλε να σε βρούμε ο θείος σου , αυτός που έχει το μαγαζί !

40 χρόνια ορθοστασία , γεννημένος εμπορος και πάντα αγχωμένος για τη δουλειά ..
Σε ολο αυτό χέρι χέρι με την Άντα που γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα παιδάκια και πάνω από τον Πανούλη και τη Ρουλα με την οποια δε χωριστήκανε ποτε από το πατρικό μέχρι τώρα που μας άφησε ..

Να πας στη γιαγιά να τη βοηθήσεις να φτιάξετε γαρδουμπακια και να της κανεις μια αγκαλιά την ώρα που πλέκει ..
Μπορεί να πήρες μαζί σου τα παιδικά μου χρόνια αλλά μου άφησες ένα τόσο δυνατό αποτύπωμα που το καταλαβαίνω τώρα πιο πολύ που μπορώ και μυρίζω το άρωμα στα ρουχα σου από το μαγαζί , ακούω τη χροιά σου , νιώθω το ταρακούνημα από το κλάμα σου στην αγκαλιά σου γιατί έκλαιγες εύκολα και γέλαγες δυνατά !
Θα τα πούμε θείε ..

Πολύ μας στεναχώρησες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε επίσης: Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο - «Ήταν ένα τάμα! Να έχω...»