Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να τον βλέπω! Ούτε να φωτογραφηθούμε, ούτε να το παίζουμε κυριλέ» - Απασφάλισε για τα block που κάνει στο instagram

«Toυ έχω πει να βγούμε να μετρήσουμε τις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να τον βλέπω! Ούτε να φωτογραφηθούμε, ούτε να το παίζουμε κυριλέ» - Απασφάλισε για τα block που κάνει στο instagram

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε βραδινή του έξοδο με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου να προβάλλονται την Τρίτη 20/2. Ο ίδιος λοιπόν απάντησε στο τελευταίο θέμα των ημερών, το block που έκανε στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Να πούμε εδώ, πως αρχικά η παρουσιάστρια δημοσίευσε με ανάρτηση, πως ο Ουγγαρέζος την μπλόκαρε και αυτό ίσως ήταν αυτό, που τον πείραξε περισσότερο. Μετά από λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος την έκανε follow back (δείτε εδώ την αντίδραση της Μαγγίρα).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις του ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε, πως όταν αποφασίζει να κάνει block κάποιον θέλει με ένα έμμεσο τρόπο να του δώσει να καταλάβει, πως δε θέλει να έχουν περεταίρω επαφές.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα block στο instagram

«Όποιος τον έχω κάνει μλποκ ξέρει πολύ καλά γιατί το έχω κάνει, όποιος θέλει να με λέει πατέρα των μπλοκ του έχω πει να βγούμε να μετρήσουμε τις λίστες μας με τα μπλοκ μας.

Θέλω να ξέρει ο άλλος, ότι δε θέλω να τον βλέπω. Αν βρεθούμε σε ένα event να μην έρθει να μου μιλήσει, ούτε να φωτογραφηθούμε και να το παίζουμε κυριλέ. όλα καλά με τη Μπέττυ Μαγγίρα, μιλήσαμε όπως έπρεπε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η αποκάλυψη της Μαγίρα για τον Ουγγαρέζο μετά την παρεξήγηση

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το follow του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Δεν ξέρω τι τον ενόχλησε, προφανώς κάποιο σχόλιο που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, πίστευε ότι πήγαινε για αυτόν, ενώ δεν πήγαινε. Μάλλον παρεξήγησε κάποια λεγόμενά μου. Μιλήσαμε με μηνύματα, μιλήσαμε και με ηχητικά, όλα είναι μια χαρά. Λύθηκε η παρεξήγηση. Τον ενόχλησε που είχα κάνει μία ανάρτηση, που του εξήγησα ότι το βρήκα λίγο αστείο γι' αυτό και το έκανα, αλλά μετά τον καλούσαν τα κανάλια, είπατε και εσείς ότι έχει κοπέλα (δείτε εδώ ποια είναι). Δίκιο έχει κι αυτός, τι τραβάει! Τον πήγαν τρένο! Θαυμάζω πάρα πολύ τον Δημήτρη και θα ήθελα να συνεργαστούμε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα τη Δευτέρα 19/2 στο Fay's Time,.