Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν - Ο άντρας που την επισκέφτηκε λίγο μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

«Είναι πολύ δυνατή, δε χαμπαριάζει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που η Ζωζώ Σαπουντζάκη, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από μια ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε η θρυλική Ελληνίδα ηθοποιός (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις του συντρόφου της).

Νέες δηλώσεις εξασφάλισε την Τρίτη 20/2 το Πρωινό από το στενό περιβάλλον της Ζωζώ Σαπουντζάκη και έτσι γνωστοποιήθηκαν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της και την πιθανή ημέρα του εξιτηρίου της.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης έχουν πολύ συχνή επικοινωνία με την ηθοποιό, τον σύντροφό της και όλους όσοι τη φροντίζουν - μεταφέροντας στον κόσμο, που αγωνιά για τη Ζωζώ, πως όλα πηγαίνουν καλύτερα! Μάλιστα ο κύριος Κακλαμάνης την επισκέφτηκε απευθείας μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη προς όλους, η κίνησή του αυτή.

Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Είναι πολύ δυνατή η Ζωζώ δε χαμπαριάζει. Μακάρι να είμαστε όλοι σαν τη Ζωζώ. Κάνει και πολύ καλή ζωή. Δεν έχει κάνει ποτέ της καταχρήσεις. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Φρόντιζε τον εαυτό της, αλλά ήταν και πολύ δουλευταρού και ακόμα είναι. Ακόμα και τώρα περπατάει με τον σύντροφο της. Φροντίζει τον εαυτό της, τη ζωή της και τους άλλους. Εγώ ξέρω ότι η Ζωζώ είναι καλά και ότι θα βγει. Μακάρι να βγει και να ξεκινήσει ξανά τις βόλτες της. Είναι ακούραστη, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν επεμβαίνω στη ζωή και στη διατροφή της, θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Να είναι καλά η γυναίκα», είπε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Στη συνέχεια, στο Πρωινό μίλησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης: «Επισκέφθηκα την κυρία Σαπουντζάκη από την πρώτη ημέρα της περιπέτειάς της και χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω, ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το ξαφνικό, αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο».

Οι δηλώσεις της κουμπάρας της

«Θα σας πω ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί είμαι καθοδόν να πάω κοντά της. Είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση δε σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για στην εντατική για λίγες ώρες και ο λόγος, ο οποίος κρατείται.

Κουράστηκε γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία, κουράστηκε, ήταν όπως είδατε και στο τελευταίο της γύρισμα υπέρλαμπρη. Όλο αυτό το οφείλει εκτός από τον εαυτό της και στα δύο παιδιά της, όπως λέω εγώ, τον Χάρη και την Σταυρίνα. Είναι συνέχεια κατά πάνω της.

Έχει μάθει να τρώει το πρωί λίγο φρυγανιά και το βράδυ που θα βγει έξω θα φάει λίγο κοτοπουλάκι με το ρυζάκι και αυτό είναι όλο. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση, η αφυδάτωση, η οποία βέβαια εάν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις με τα τηλέφωνα και να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να είχε άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία. Δε μου επιτρέπεται να πω κάτι άλλο», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της στο Πρωινό η Αμαρυλλίς, εξηγώντας ποιες είναι οι κακές συνήθειες που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.