Αντώνης Ρέμος: Η χειρονομία του τραγουδιστή στη Μπόσνιακ μπροστά στο φακό - Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν

Αποκλειστικό υλικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ερωτευμένοι στο πέρασμα του χρόνοι και πολύ ωραίοι παραμένουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ! Το ζευγάρι παρά το πιεσμένο πρόγραμμα του τραγουδιστή δε χάνει την ευκαιρία και στον ελεύθερο του χρόνο κάνει από κοινού εξόδους.

Το βράδυ της Δευτέρας 19/2 ο φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε αποκλειστικά στο Christmas Theater κατά την είσοδο τους στο χώρο, όπου θα παρακολουθούσαν τη συναυλία του Νίκου Μωραΐτη.

Η είσοδος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Christmas Theater

Με αέρα δυναμισμού περπατούσε το ζευγάρι πιασμένο χέρι - χέρι και στη συνέχεια μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον τραγουδιστή να έχει βάλει χαλαρός το χέρι του στην πίσω τσέπη του τζιν της συζύγου του, κάτι που λίγοι θα παρατηρήσουν από την full in love παρακάτω φωτογραφία τους (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου τους).

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ - Είσοδος

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Η τρυφερή αφιέρωση του Ρέμου στην κόρη τους

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τετάρτη 20/12/23 για τον Αντώνη Ρέμο καθώς διοργανώθηκε η παρουσίαση νέου του δίσκου "Πάντα και Ποτέ Volume 1" και η απονομή των χρυσών επιτυχιών του τραγουδιστή στο Nox, όπου τραγουδάει κανονικά με την Ελένη Φουρέιρα.

Το παρόν στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά είχαν δώσει πολλά αγαπημένα πρόσωπα του τραγουδιστή μεταξύ των οποίων ήταν η καλλονή σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ και η μοναχοκόρη τους Ελένη (δείτε εδώ γιατί θεωρεί ''άτυχη'' την κόρη του).

«Η βραδιά αυτή είναι και για έναν ακόμη λόγο μοναδική γιατί είναι από τις σπάνιες φορές που είναι και η κόρη μου εδώ απόψε, η Ελένη. Το Λενιώ μου είναι εδώ με τις φίλες της. Ελένη μου! Και σήμερα να ξέρετε ότι έκανα πολύ μεγάλη θυσία για να κάνω αυτή τη βραδιά, γιατί δεν πήγα στη γιορτή της Ελένης στο σχολείο. Δεν μπόρεσα να πάω, αλλά το είδα στο βίντεο τι ωραία ήταν η γιορτή της. Ελένη μου σ’ αγαπάω πολύ», είχε πει ο Αντώνης Ρέμος.