Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν τους συμπαθώ, αλλά βλέπω τις βλακείες που γράφουν για να επιβεβαιώνομαι»

«Block και delete κάνω...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν τους συμπαθώ, αλλά βλέπω τις βλακείες που γράφουν για να επιβεβαιώνομαι»

Τα social media βρέθηκαν στο επίκεντρο της στήλης «Γιγαντιαία αποψάρα» στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μίλησαν για τον τρόπο που επιλέγουν να κάνουν follow και unfollow, με τον παρουσιαστή να έχει μία ξεκάθαρα πιο χαλαρή στάση, αλλά να μην κρύβει ότι ακολουθεί και ανθρώπους που δεν συμπαθεί για να νιώθει επιβεβαίωση.

«Δεν το θεωρώ πολύ σοβαρό. Πρώτα από όλα δεν ξέρω ποιος με κάνει follow και unfollow. Απορώ πως οι συνάδελφοι της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήξεραν ότι η Ελένη Μενεγάκη την έκανε follow, δηλαδή το παρακολουθούν. Εγώ δεν ξέρω να το κάνω. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν δω στις ειδοποιήσεις ότι κάποιος με ακολουθεί και τον ξέρω, λέω καιρό έχω να τον δω αυτόν και να ακούσω από εκείνον, να του κάνω ένα follow. Είναι μια ενέργεια ανταπόδοσης. Ή ας πούμε όταν μου κάνουν αίτημα φιλίας στο Facebook και δω ότι είναι ενδιαφέρων άνθρωπος, που μπορεί να τον ξέρω, ίσως να τον ακολουθήσω» ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: Με πλατύ χαμόγελο στον αέρα της ΕΡΤ - Η πρώτη αντίδραση μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων

Η αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στα follow που... δεν συμπαθεί

«Αυτό είναι το καλό, αν κάνεις ένα κονέ σε ένα μπαρ και δεις ότι σε ακολουθεί, φυσικά θα ακολουθήσεις κι εσύ, δεν θα δώσεις τηλέφωνο», είπε σε διαφορετικό σημείο ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να καταλήξει: «Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους δεν συμπαθώ καθόλου. Τους είχα κάνει follow κάποια στιγμή όταν υπήρχε αυτό το follow και follow back. Αυτούς δεν τους κάνω unfollow για να βλέπω τι βλακείες γράφουν. Να βλέπω πόσο δίκιο έχω και να επιβεβαιώνομαι… Αν δεν παρεξηγηθώ, δεν κάνω unfollow, μόνο σε βαριές περιπτώσεις. Block και delete κάνω στον κακοποιητικό λόγο και μία φορά που είχα μαλώσει πολύ».