Σωτήρης Τσαφούλιας – Η αναφορά στον Πάνο Βλάχο και τα Τέμπη: «Είναι ύβρις», λέει η Φαίη Σκορδά

«Δεν υπάρχει σωστή αναλογία προβολής»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σωτήρης Τσαφούλιας – Η αναφορά στον Πάνο Βλάχο και τα Τέμπη: «Είναι ύβρις», λέει η Φαίη Σκορδά

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασής του «Η αξία της ζωής». Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τον Πάνο Βλάχο, λέγοντας ξεκάθαρα ότι αποδίδει την προβολή αυτή σε συγκάλυψη για την υπόθεση των Τεμπών.

«Σε κάθε πρεμιέρα τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Είναι ένα πολύ ωραίο και ανθρώπινο έργο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα στην πρεμιέρα, μαζί με φίλους και συνεργάτες, θα το δούμε όλοι μαζί και θα το απολαύσουμε», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Για να συμπληρώσει: «Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, χωρίς να είμαι ούτε συνωμοσιολόγος ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών. Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού».

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Άν ο εισαγγελέας πρέπει να δέσει τον Πάνο Βλάχο, σε όσους αναπαρήγαγαν το τραγούδι, τι πρέπει να κάνει;»

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια

Η Φαίη Σκορδά συμφώνησε με τον Σωτήρη Τσαφούλια, ότι δεν προβάλλεται επαρκώς το θέμα των Τεμπών. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα είναι ύβρις τώρα να αναφέρουμε για κάτι άλλο το συγκεκριμένο θέμα με το δυστύχημα στα Τέμπη. Δεν υπάρχει σωστή αναλογία προβολής, από τις εκπομπές, των δηλώσεων αυτών και του θέματος αυτού, συγκριτικά με το ότι ασχολούμαστε με έναν στίχο του Πάνου Βλάχου, που προϋπήρχε έναν χρόνο και εν τέλει άλλαξε κιόλας».