Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Συγκινημένη στην ορκωμοσία του Γιώργου Δερβίση – Ο αρραβωνιαστικός της ορκίστηκε Έφεδρος Αξιωματικός

Στο πλευρό του στη μεγάλη μέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/georgedervisis
instagram/georgedervisis

Μόνο υπερηφάνεια για τους Ολυμπιονίκες του Τόκιο, που ορκίστηκαν σήμερα (20/2) Έφεδροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανάμεσα στους αθλητές που έδωσαν το «παρών» στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) ήταν οι διεθνείς της Εθνικής Πόλο Ανδρών που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Μέλος εκείνης της ομάδας ήταν και ο Γιώργος Δερβίσης, που εκτός από αναγνωρισμένος αθλητής είναι και αρραβωνιαστικός της Ιζαμπέλλας Φούλοπ.

Πέρα από τον Γιώργο Δερβίση φυσικά, ορκίστηκαν και οι υπόλοιποι διεθνείς της ομάδας πόλο που κατέκτησε το αργυρό, όπως οι: Γιάννης Φουντούλης, Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γαλανίδης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης.

Δείτε επίσης: Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - H ρομαντική πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Η ανάρτηση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ στο πλευρό του Γιώργου Δερβίση

Εκείνος έλαμπε από χαρά στην ορκωμοσία, όχι μόνο για τον τίτλο που του δόθηκε, ως Ολυμπιονίκης, αλλά και επειδή στο πλευρό του βρισκόταν η γυναίκα της ζωής του, η οποία και μοιράστηκε μαζί του τα εν λόγω στιγμιότυπα.

Στη ΛΑΕΔ έδωσαν επίσης το «παρών» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, καθώς και άλλα «χρυσά παιδιά του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Στέφανος Ντούσκος και η Σοφία Παπαδοπούλου.

Πριν από λίγες ώρες απέκτησαν την ιδιότητα του Εφέδρου εν ενεργεία Αξιωματικού και κατατάχθηκαν στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία. Στιγμιότυπα από την τελετή ορκωμοσίας ανέβασε πριν από λίγη ώρα και ο «άρχοντας των κρίκων», δίπλα στη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει, τη Σοφία και τη Λένια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε τον βαθμό του Ανθυπολογαχού, με τις γυναίκες της ζωής του να είναι περήφανες για εκείνον, και να μην κρύβουν τη χαρά τους. Κι εκείνος με τη σειρά του, τους έδωσε το πηλήκιο και χαμογέλασε, καθώς για εκείνον σημαίνουν πολλές περισσότερα από βαθμούς και μετάλλια.