Τάσος Χαλκιάς: «Κυρίως έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος»

Τι δήλωσε για τις «χρυσές» αμοιβές της τηλεόρασης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τάσος Χαλκιάς: «Κυρίως έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη με αφορμή την παράσταση «Οι Άθλιοι». Mεταξύ άλλων o ηθοποιός μίλησε για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την υποκριτική, έχοντας λάβει μέρος σε reality, ενώ αναφέρθηκε και στην απόπειρά του να γίνει παραγωγός, από την οποία και έχασε αρκετά χρήματα.

«Τα λεφτά παίζουν ρόλο για τον οποιονδήποτε εργαζόμενο. Κι εγώ εργαζόμενους είμαι, και μες στην παραγωγή, δεν θεωρώ ότι είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα βέβαια υπάρχει κάτι παράδοξο, εμείς όσο μεγαλώνουμε σε ηλικία, τόσο περισσότερη ζήτηση έχουμε στη δουλειά», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Για να συμπληρώσει: «Κυρίως έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή. Δεν έχουμε καμία σχέση οι καλλιτέχνες με την παραγωγή. Είναι ζήτημα εμπορικό η παραγωγή. Ήμουν αποτυχημένος παραγωγός και τις δύο φορές, έχασα αρκετά λεφτά σε σχέση με αυτά που είχα εισπράξει».

Δείτε επίσης: Τάσος Χαλκιάς: «Ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς...» - Η τοποθέτησή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Τάσος Χαλκιάς για τις αμοιβές των ηθοποιών

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη λεγόμενη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης, διαψεύδοντας ότι στην πλειοψηφία τους οι ηθοποιοί πήραν υψηλές αμοιβές. Ο Τάσος Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά: «Οι ηθοποιοί είναι πάμφτωχοι. Μπορεί να υπάρχουν δέκα που ξεχώρισαν, και να πήραν κάποια λεφτά, σε σχέση με το συνηθισμένοι, αλλά αυτοί δεν κάνουν πλούσιο όλο το σινάφι. Όχι δεν παίρνουμε πολλά λεφτά, και δεν πήραμε ποτέ πολλά λεφτά, σε σχέση με αυτό που προσφέρουμε»

Όσο για τους πρώην παίκτες ριάλιτι που δοκιμάζονται σε τηλεόραση και θέατρο, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Είναι τελείως λάθος αυτό. Δεν μπαίνει κανείς στην υποκριτική, μπαίνει σε μια τηλεοπτική παρουσία, δεν είναι υποκριτική αυτό. Κανένας από όλα αυτά τα παιδιά δεν μπορεί να επηρεάσει τίποτα».