Θρήνος για τον Ηλία Ψινάκη: «Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι...»

Η σπαρακτική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε από την ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από την ζωή. Την τραγική ανακοίνωση έκανε με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με τον τρόπο αυτό ο Έλληνας μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, θέλησε να την αποχαιρετήσει με πολύ σπαρακτική λόγια..

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη

«Η Α.Ε. Πριγκίπισσα Ira Von Fuerstenberg έφυγε για το μεγάλο ταξίδι...

Με την Πριγκίπισσα Ήρα, εκτός από μια πολυετή φιλία, μας συνέδεσε ένας μεγάλος πόνος. Ο καλός μου φίλος και γιος της, Πρίγκιπας Kiko Von Hohenlohe, ήταν κολλητός μου από την παιδική μας ηλικία και είμασταν πάρα πολύ συνδεδεμένοι. Δυστυχώς, ο Πρίγκιπας Κίκο έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Η πριγκίπισσα Ήρα έχασε τον γιο της και εγώ τον καλύτερο μου φίλο.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμασταν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, όλες οι συναντήσεις μας ήταν φορτισμένες από μεγάλη συγκίνηση. Τώρα επιτέλους θα συναντηθεί με το αγαπημένο της παιδάκι. Καλό ταξίδι Ήρα μου. Θα μου λείψεις!

Να μου φιλήσεις τον φίλο μου και να του πεις πόσο τον αγαπώ...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε επίσης: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του εφοπλιστή που αυτοκτόνησε στη Βούλα - Υποβασταζόμενη η σύζυγός του, Λούλου, από τον Ηλία Ψινάκη

Ποια ήταν η Ira von Fürstenberg

Η πριγκίπισσα Ira von Fürstenberg, κόρη του πρίγκιπα Tassilo von Fürstenberg και της κληρονόμου Clara Agnelli, ανιψιά του πρώην προέδρου της Fiat, Gianni Angela και μούσα της Marbella, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ήταν Ιταλίδα ηθοποιός, σχεδιάστρια κοσμημάτων και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για τον σχεδιαστή μόδας Valentino Garavani.

Στην προσωπική της ζωή σε ηλικία 15 ετών, παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Αλφόνσο του Χοένλοε-Λάγκερμπουργκ -ιδρυτή του περίφημου Marbella Club και 31ος έτους και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Christoph Victorio Egon Humberto και τον Hubertus Rudolph. Ο πρώτος της γιος πέθανε σε ηλικία 50 ετών από μαζική ανεπάρκεια οργάνων λίγες μέρες μετά τη φυλάκισή του με την κατηγορία της παράνομης τροποποίησης βίζας.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιό από τον πρώτο της άντρα, η Ιρα παντρεύτηκε με τον Bραζιλιάνο playboy επιχειρηματία Φρανσίσκο Πιγνατάρι με τον οποίο χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα.