Ανδρέας Μικρούτσικος σε Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Όταν μιλάω, να μη μιλάς!» - Ξέσπασε σε γέλια μόλις της φώναξε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος σε Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Όταν μιλάω, να μη μιλάς!» - Ξέσπασε σε γέλια μόλις της φώναξε

Το πρωί της Τετάρτης 21/2 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ξεκίνησαν να σχολιάζουν στο πάνελ την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο συλλαλητήριο των αγροτών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/2 στο Σύνταγμα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, διότι ο πρώτος προσπαθούσε να ολοκληρώσει τον συλλογισμό του, αλλά εκείνη τον διέκοπτε.

Η έντονη στιγμή του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

«Διαφωνώ ότι ήταν μία εικόνα σήριαλ. Είναι η παρουσία του Κασσελάκη μονίμως τέτοια, ευθυτενής, χαμογελαστός και επικοινωνιακός. Το ότι βρέθηκε εκεί με 2-3 συμβούλους του ήταν θετικό, μία συμπαράσταση προς τους αγρότες. Τελεία και παύλα. Από εκεί και πέρα, επειδή το αναφέρατε, εγώ δεν άκουσα κανένα γιούχο. Άκουγα μόνο συνθήματα», ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Κατ’ αρχάς είδαμε μόνο ένα λεπτό από όλη τη διαδήλωση...», επισήμανε διακόπτοντάς τον η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Συγγνώμη… Όταν μιλάω, να μη μιλάς. Το ‘πες εσύ χθες για μένα, οπότε σήμερα σου το επιστρέφω», της απάντησε και εκείνη ξέσπασε σε γέλιο γεμάτο νόημα.

«Οι αγρότες ψάχνουν να λύσουν προβλήματα. Δεν ψάχνουν να λύσουν προβλήματα πολιτικών χώρων. Εν προκειμένω, ο νυν ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης συμπαρίστανται στους αγρότες και οι αγρότες επέδειξαν μία τεράστια ευγένεια. Μην αντιστρέφουμε τη λογική. Ο ελληνικός λαός τους συμπαραστάθηκε. Αυτό είναι το μήνυμα της χθεσινής συγκέντρωσης», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε άλλη μία κακή στιγμή τους: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πάψε εσύ! Θα σεβαστώ τον εαυτό μου, όχι το πάνελ και...» - Η ατάκα της Χρύσλας που τον έκανε έξαλλο