Just the 2 of us: Τα "κόλπα" του κρυφού ζευγαριού για να μην το πάρουν χαμπάρι!

Τρέμουν τους παπαράτσι και την δημοσιότητα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Just the 2 of us: Τα

Από την στιγμή που έσκασε η είδηση – βόμβα του youweekly.gr για το κρυφό ζευγάρι του “Just the 2 of us” και τον μεγάλο έρωτά του, εκείνο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά την σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για αυτό και οι δυο ερωτευμένοι έχουν αρχίσει να λειτουργούν βάσει σχεδίου και να χρησιμοποιούν διάφορα “κόλπα” ώστε να παραπλανήσουν τους υπόλοιπους και να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, αν και τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνουν, αφού η έλξη ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη.

Δείτε επίσης: J2US - αποκλειστικό: Αυτή είναι η εγκυμονούσα που μπαίνει στο show μαζί με τον σύντροφό της

Παρόλα αυτά οι δυο ηθοποιοί ξεκλέβουν στιγμές και έχουν ζητήσει να συντονίσουν τις ώρες τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμπίπτουν οι πρόβες τους στο στούντιο των Ολυμπιακών Ακινήτων του Γαλατσίου για να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και να μην προδώσουν το μυστικό τους. Όμως τελικά “ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται” όσοι έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες των κοινών τους συναντήσεων, έχουν καταλάβει αμέσως ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε αυτούς τους δυο, αλλά δεν έχουν αποδείξεις.

Το κρυφό ζευγάρι τρέμει τους παπαράτσι!

Εκείνοι συνεχίζουν και επιμένουν ότι είναι δυο καλοί φίλοι που τους ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα για να μην κινούν τις υποψίες, η μεγάλη οικειότητα όμως που έχουν τους κάνει να γίνονται δύσκολα πιστευτοί. Στο στενό τους περιβάλλον γνωρίζουν οι πάντες για τον έρωτά τους και τους “προστατεύουν” με τον τρόπο τους, καθώς υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στην σχέση που δεν γνωρίζει τίποτα και δεν του έχουν μπει για την ώρα ψύλλοι στα αυτιά.

Οι διαγωνιζόμενοι στο φετινό μουσικό reality του ALPHA είχαν προτείνει στην παραγωγή ο ένας τον άλλον για να συμμετέχουν και οι δυο, ώστε να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί και συνήθως προσέχουν φεύγοντας από το στούντιο μήπως και τους τσακώσει κάποιος παπαράτσι. Έτσι έχουν βρει ακόμα ένα “κόλπο”. Αποχωρούν μετά το τέλος της βραδιάς ξεχωριστά και με διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορά κάποιων λεπτών ο ένας από τον άλλον για να μην δίνουν στόχο και μόλις απομακρυνθούν χαίρονται τον έρωτά τους...