Η απάντηση της Ερασμίας Μάνου στην συνέντευξη του Βασίλη Δημάκη στο Πρωινό: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν...»

Η ανάρτηση που έκανε μετά τις δηλώσεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Ερασμίας Μάνου στην συνέντευξη του Βασίλη Δημάκη στο Πρωινό: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν...»

Την απάντηση της στον Βασίλη Δημάκη και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχετικά με τον χωρισμό τους, έδωσε η Ερασμία Μάνου με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook. Μετά το τέλος στη σχέση τους (είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού), ο κρατούμενος δεν έχει σταματήσει να την κατηγορεί πως εν μια νυκτί εξαφανίστηκε.

Από πλευράς της η κόρη της Σοφίας Βόσσου διατηρεί χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, μετά την συνέντευξη του, δεν γινόταν να μην απαντήσει.

Η απάντηση της Ερασμίας Μάνου στην συνέντευξη του Βασίλη Δημάκη

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπο μου εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε ένα λεπτό...

Έτσι, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο!!!

Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξςη μου, έναν άνθρωπο που παντρρεύτηκε και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματα μου...

Μάλιστα...

Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη ανοχή μου και στη μεγάλη αντοχή στη σιωπή αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε...

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου κι θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλος όπως της αξίζει...

Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο (στις εννιά του μακαρίτη που λένε). Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνοι οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ. Τελεία και παύλα», έγραψε η Ερασμία Μάνου στο προφίλ της στο Facebook.

Να σημειώσουμε πως η Ερασμία Μάνου λίγες μήνες πριν υποστήριζε δημόσια τον σύζυγό της σε όσα λένε για τον ίδιο την καταγωγή του και την φυλάκιση του - δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει.