Δημήτρης Χαβρές: «Από εκείνη την πρώτη ημέρα δεν ξανάφυγα ποτέ γιατί γνώρισα την κόρη της» - Η σχέση του με την πεθερά του Βέτα Μπετίνη

Όλοι την θυμούνται ως Χούλια από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Χαβρές: «Από εκείνη την πρώτη ημέρα δεν ξανάφυγα ποτέ γιατί γνώρισα την κόρη της» - Η σχέση του με την πεθερά του Βέτα Μπετίνη

Ο Δημήτρης Χαβρές, το βράδυ της Τετάρτης 22/2 βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και προχώρησε σε μία εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τον γάμο του με την κόρη της Βέτας Μπετίνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη".

Η σχέση του Δημήτρη Χαβρέ με την πεθερά του, Βέτα Μπετίνη

«Θέλω να αφιερώσουμε τη σημερινή εκπομπή στη Βέτα Μπετίνη. Η Βέτα μας ενώνει, για μένα ήταν μια γυναίκα που μιλούσα τόσο πολύ μαζί της και είχαμε μια σχέση αγαπησιάρικη. Εσύ είσαι παντρεμένος με την κόρη της αν και ξέρω ότι, όταν τα έφτιαξες με την κόρη της, δεν σου μιλούσε για έναν μήνα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και ο ίδιος ξεκίνησε να λέει για την σχέση του με την πεθερά του:

«Για έναν μήνα! Πήγαινα στο σπίτι, τρώγαμε και… ούτε να γυρίσει να με κοιτάξει! Σήμερα είμαστε μαζί με την Λιάνα σχεδόν 18 χρόνια και έχουμε την κόρη μας, την Ελισάβετ που είναι 14 χρονών, καλλιτεχνάκι».

Έπειτα, εξήγησε πως έγινε η γνωριμία τους στη σειρά: «Είναι μια ιστορία που έτσι λίγο έχει βγει από τα παραμύθια γιατί, όπως ξέρεις πολύ καλά, είναι μια αγκαλιά, ένας άνθρωπος που σε βάζει κάτω από τη φτερούγα της. Με έσερνε παντού, γούσταρε πολύ που την πήγαινα με την μηχανή, ανέβαινε επάνω στην Άφρικα και την πηγαινοέφερνα στα γυρίσματα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μου χάραξε τη ζωή».

Δείτε επίσης: Πως είναι σήμερα η "εξαφανισμένη" Γαλλίδα "Ζουζού Ντε Λα Μερ" από τη σειρά Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη;

«Περάσαμε περιόδους που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες αλλά, όταν γυρνούσε και σου έλεγε "μην ανησυχείς αγόρι μου, εγώ είμαι εδώ", με αυτό το ύφος, το ένιωθες μέσα στο πετσί σου αυτό το πράγμα», πρόσθεσε.

«Κάποια στιγμή λοιπόν, ήμουν άνεργος εκείνη την σεζόν στο θέατρο και έκανα μια άλλη άσχετη δουλειά, ήμουν σεκιούριτι για 3 -4 μήνες, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "έχω ανοίξει ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, έλα να με βρεις". Πάω να την βρω, λέω θα έχει ανοίξει κανένα καφέ, εστιατόριο... Ήταν ένα μαγαζί με ορυκτούς κρυστάλλους και από εκείνη την πρώτη ημέρα δεν ξανάφυγα ποτέ γιατί γνώρισα την κόρη της, την Λιάνα», δήλωσε στη συνέχεια για την γνωριμία με την κόρη της και πλέον σύζυγό του.