Φαίη Σκορδά: Τι της άφησε ο μπαμπάς της φεύγοντας από την ζωή

Θα την ενώνει μαζί του για πάντα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο μακρύς Σταυρός – κομποσχοίνι στον λαιμό της Φαίης Σκορδά δεν είναι μια δική της πρόταση για μια νέα στυλιστική τάση όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν, έχει ιδιαίτερα συμβολική σημασία για αυτήν και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

Εάν κάποιος είναι παρατηρητικός θα έχει δει ότι τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν βγάζει ποτέ από τον λαιμό της τον μαύρο Σταυρό – κομποσχοίνι, μάλιστα τον ταιριάζει με όλα της τα ρούχα. «Είναι δώρο από χέρι» λένε καλά πληροφορημένες πηγές και εξηγούν πιο συγκεκριμένα ότι, το συμβολικό αυτό δώρο που της χάρισε ο μπαμπάς της αρκετό καιρό πριν “φύγει” από την ζωή, τον συνόδεψε με υπέροχες ευχές για να της συμβαίνουν μόνο ευχάριστα γεγονότα στην ζωή της. Η Φαίη Σκορδά άκουσε συγκινημένη τα λόγια του, πέρασε τον Σταυρό – κομποσχοίνι στον λαιμό της και τώρα πια είναι το βασικό της αξεσουάρ με ότι και εάν φορέσει.

«Δεν τον βγάζει καθόλου από πάνω της» μας μεταφέρουν πρόσωπα από το στενό της φιλικό περιβάλλον και συμπληρώνουν «φορώντας τον σταυρό νιώθει την προστασία του μπαμπά της και την θετική ενέργεια που της στέλνει από ψηλά»

Η Φαίη Σκορδά
Instagram/@fayskorda

Φαίη Σκορδά: Ο διαβασμένος Σταυρός και η προστασία του μπαμπά της

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ο άντρας στο πλευρό της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Όλοι ξέρουμε την μεγάλη αδυναμία που είχε η Φαίη Σκορδά στον μπαμπά της Δημήτρη που τον πρόδωσε ξαφνικά η καρδιά του στις 29/1, προκαλώντας σοκ και απέραντη θλίψη, όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και στους συντοπίτες του. Στην κοινωνία του Κιλκίς ο καταξιωμένος γιατρός ακτινολόγος Δημήτρης Σκορδάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους για την επαγγελματική ευσυνειδησία του και το υποδειγματικό ήθος του.

 Η Φαίη Σκορδα με το κομποσκοίνι
Instagram/@fayskorda

Η παρουσιάστρια στα τριήμερα του πατέρα της και λίγο πριν αναχωρήσει από το Κιλκίς για να επιστρέψει στην Αθήνα, ζήτησε από τον παπά της Ενορίας να της διαβάσει τον Σταυρό – κομποσχοίνι και αμέσως τον ξαναφόρεσε στο λαιμό της, γιατί έτσι τον κουβαλάει μαζί της, νιώθει την προστασία και την ευλογία του για να της πηγαίνουν όλα καλά.