Έκλαψε η Καινούργιου αποκαλύπτοντας τον διάλογο με τη γιαγιά της: «Πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω ένα δισέγγονο!»

''Λύγισε'' στο Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκλαψε η Καινούργιου αποκαλύπτοντας τον διάλογο με τη γιαγιά της: «Πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω ένα δισέγγονο!»

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη 22/2 στο Super Κατερίνα κατά τη διάρκεια, που προβαλλόταν το θέμα που αφορά στην πολύ πρόσφατη απώλεια της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία της).

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha βούρκωσε σκεπτόμενη τη γιαγιά της, που είναι μεγάλη σε ηλικία και μάλιστα δεν έχει τον χρόνο να την επισκέπτεται τόσο συχνά όσο η ίδια θα ήθελε.

Η στιγμή μάλιστα, που η Κατερίνα Καινούργιου ''λύγισε'' και ξέσπασε σε κλάματα ήταν όταν αποκάλυψε την επιθυμία της γιαγιάς της πριν φύγει από τη ζωή και αυτή δεν είναι άλλη από το να δει μητέρα την εγγονή της.

Όπως όλοι ξέρουμε το συγκεκριμένο κομμάτι, αυτό της μητρότητας αποτελεί ένα πολύ προσωπικό θέμα της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς δεν έχει κρύψει όλα αυτά τα χρόνια τη μεγάλη της επιθυμία να γίνει μητέρα.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Στεναχωριέμαι γιατί η γιαγιά μου είναι σε μεγάλη ηλικία, μου κάνει παράπονα: ''Δεν έρχεσαι να με δεις, δεν έρχεσαι να με δει''. Και εγώ θα έπρεπε κανονικά να πηγαίνω πιο συχνά, όχι ότι δεν επικοινωνώ μαζί της συνέχεια.

Αυτό που μου λέει είναι ότι: ''Πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω ένα δισέγγονο''. Και λες, ρε παιδί μου πόσο σημαντικό δώρο είναι να το κάνεις αυτό, σε ανθρώπους που σου τους χρωστάς όλη σου τη ζωή.

Και εμένα η γιαγιά μου έχει μεγαλώσει…Της λέω: «Σταμάτα δε θα φύγεις, θα δεις πρώτα δισέγγονο και μετά θα φύγεις. Συγγνώμη, ο καθένας όταν βλέπει κάτι μπορεί να ταυτίζεται και να σκέφτεται δικά του πράγματα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.