Όλγα Κιουρτσάκη: Ο τρόπος που έμαθε για το θάνατο της γιαγιάς της, Ελένης

Αποκάλυψη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού συζήτησαν για το θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου που γνωστοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21/2. Αφού λοιπόν ανακοινώθηκε το πότε θα γίνει η κηδεία και που, αποκαλύφθηκε και ο τρόπος που έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για την απώλεια της γιαγιάς της.

Έτσι έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για το θάνατο της γιαγιάς της, Ελένης

«Από τους πρώτους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την Άντζελα είναι η μάνατζερ της, η κυρία Καπώνη, και ο καλός της φίλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Δήμος Αναστασιάδης και η Εύη Δρούτσα. Η Όλγα το έμαθε από την κυρία που φροντίζει τα διαμερίσματα και των δύο γυναικών...», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Προφανώς, εφόσον δεν έχουν σχέσεις αυτό το διάστημα...», επιβεβαίωσε η κουμπάρα της Άντζελας Δημητρίου.

Μάλιστα, χθες με το που έμαθε για το θάνατο της, η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε δυο πολύ σπαρακτικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook.

Η απόφαση που πήρε η Άντζελα Δημητρίου μετά το θάνατο της μαμάς της

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς, ο οποίος είναι ζευγάρι στο J2US με την Άντζελα Δημητρίου, αποκάλυψε στο BreakfastStar πως είναι πολύ άσχημα στην ψυχολογία της, ωστόσο σαν επαγγελματίας που είναι τόσα χρόνια θα πάει κανονικά στις πρόβες τους. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε αποφάσισε να παρευρεθεί στο live του Σαββάτου 24/2.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Άντζελα. Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βάσω Καπώνη, που είναι μάνατζέρ της, για να μεταφέρει τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εκείνη. Είναι καταρρακωμένη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, έχει χάσει το στήριγμά της. Η μητέρα της ήταν από πολύ μικρή ηλικία δίπλα της και τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές με την υγεία της η τραγουδίστρια ήταν με τη σειρά της στο πλευρό της. Όποτε αναφερόταν σε εκείνη, υπήρχε μία συγκίνηση στο βλέμμα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Απ’ όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής κι εγώ, η Άντζελα είναι επαγγελματίας και αυτό που μου έχουν μεταφέρει είναι ότι θα συνεχίσουμε κανονικά τις πρόβες για το J2US», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο για την Άντζελα Δημητρίου.