Ευδοκία Ρουμελιώτη - Το προξενιό με τον σύζυγό της και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη: «Του είπα να μου φέρει έναν που φοράει γυαλάκια και είναι φλώρος!»

«Εγώ έπεσα κάτω, ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως «Προξενήτρα», στα προξενιά που έχει κάνει στην πραγματική της ζωή, αλλά και σε εκείνο που της έκανε η φίλη της και κουμπάρα της, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, και κατέληξε σε γάμο με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Είναι μαζί εδώ και 12,5 χρόνια, και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

«Είχα χρόνια να κάνω θέατρο, βλέπω από κάτω τον κόσμο με τα παιδιά του και είναι πολύ ωραίο. Το Σάββατο θα με δει ο γιος μου για πρώτη φορά, τις υπόλοιπες παραστάσεις δεν μπορούσε να τις δει. Ξέρεις τι άγχος έχω που θα έρθει ο Δημήτρης; Του έχω κλείσει πρώτη σειρά, δεν ξέρει αν θα το δει όλο», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης: «Έλειπε αλλά κάπου από πάνω θα μας κοίταζε και θα...» - Συγκινημένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την απώλεια που της στοίχισε

Η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για το προξενιό του Βασίλη Μπισμπίκη

Για να συμπληρώσει σε διαφορετικό σημείο: «Έχω κάνει δύο προξενιά πετυχημένα, θέλω να είναι μαζί οι άνθρωποι. Όπως και ο γάμος μου, γιατί εμένα μου γνωρίσανε τον Νικηφόρο και πιστεύω ότι έκανα ένα πετυχημένο γάμο. Είπα στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε, και στον Βασίλη Μπισμπίκη που έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό το κομμάτι και του το οφείλουμε, ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φοράει γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου».

«Και μου έφεραν τον Νικηφόρο! Μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδε, εγώ έπεσα κάτω, ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός. Ήθελα να τον ξαναδώ, εκείνος δεν πολυήθελε... Πέρασαν 20 μέρες για να σκεφτεί αν θέλει να βγει μαζί μου. Μετά όμως πήρα το αίμα μου πίσω!», κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.