Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το κομμάτι της Κύπρου - Απίστευτα ξεσηκωτική Silia Kapsis (Βίντεο)

Εντυπωσιακή η μόλις 17χρονη με καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
silia_kapsis - Instagram
silia_kapsis - Instagram

Οι εκπρόσωποι των χωρών για την Eurovision 2024 είναι σε συνεχείς πρόβες και μάλιστα η Μαρίνα Σάττι, που θα διεκδικήσει τη δική της θέση στο μουσικό διαγωνισμό για την Ελλάδα έχει κάνει την πρώτη της σκηνική πρόβα (δείτε εδώ).

Σε ότι αφορά την Κύπρο και την εκπρόσωπό της θα είναι και εκείνη με τη σειρά της πολλά υποσχόμενη. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την 17χρονη Silia Kapsis με καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο. Το νεαρό κορίτσι θα τραγουδήσει το Liar με την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το απόσπασμα από το κομμάτι της κυπριακής αποστολής στη Eurovision 2024

Το πρώτο teaser της Silia έχει κυκλοφορήσει. Τόσο το κομμάτι της, όσο και η ίδια είναι ιδιαίτερα εκρηκτική. Με πληροφορίες του Super Κατερίνα λέγεται, ότι το look της τραγουδίστριας την ημέρα της επίσημης εμφάνισης θα είναι παρόμοιο με αυτό του βίντεο και μάλιστα το κομμάτι θα έχει μια ''γέφυρα'', στην οποία η Silia θα εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Ποια είναι η Silia Kapsis;

Η Silia είναι τραγουδίστρια ελληνοκυπριακής καταγωγής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από την ηλικία των 4 ετών δίνει παραστάσεις και έχει εκτεταμένη εκπαίδευση με κορυφαίους καλλιτέχνες. Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία και επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας.

Έχει βραβευτεί με πολλές διακρίσεις, όπως το Bobby McCloughan Creative Arts Award (130 Anniversary Award) στο Claremont College, το St Vincent’s College Madame Christian Scholarship for Singing και πιο πρόσφατα, ήταν αποδέκτης της υποτροφίας του Village Nation Performing Arts College για όλους -Στρογγυλός εκτελεστής τριπλής απειλής.

Ο πατέρας της είναι ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Καψής, ο οποίος είχε μία σημαντική πορεία στο τραγούδι. Η μητέρα της είναι από την Θεσσαλονίκη.