Κρατερός Κατσούλης: «Ο Μουτσινάς δεν με πήρε τηλέφωνο για την ταινία που ετοιμάζει. Γιατί Νικολάκη, τι έχει γίνει;»

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να ξανακάνει πρωινή εκπομπή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Ο Μουτσινάς δεν με πήρε τηλέφωνο για την ταινία που ετοιμάζει. Γιατί Νικολάκη, τι έχει γίνει;»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χώρο θεραπείας που έχει δημιουργήσει, τη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά του, αλλά και στα επαγγελματικά του σχέδια, όπου έκανε πλάκα με τον Νίκο Μουτσινά.

«Είναι αλήθεια ότι δεν θα ξαναέκανα ζωντανή καθημερινή πρωινή εκπομπή, δεν με αφορά. Το έχω φυλαγμένο ως ένα κεφάλαιο πολύ χαρούμενο και ενδιαφέρον. Φέτος δεν κάνω τηλεόραση γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου, οπότε έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Τώρα συζητάμε πολλά και διάφορα, από τηλεοπτικά και μυθοπλασία. Μ' αρέσει η ιδέα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν αισθανόμουν ποτέ ότι πρέπει να απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Αμέσως μετά επέκτεινε τον συλλογισμό του, λέγοντας: «Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι, είναι ελεύθερος να το κάνει, εκ του αποτελέσματος θα κριθεί, όπως λένε και ότι κάποιος που δεν είναι ηθοποιός, δεν μπορεί να παίξει. Εδώ είναι η σκηνή, αν μπορεί κάποιος, και θέλει, γιατί να μην το δοκιμάσει;»

Δείτε επίσης: Κρατερός Κατσούλης: Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για το My style rocks - «4 χρόνια μετά νομίζω ότι το κάνετε επίτηδες»

Η αναφορά του Κρατερού Κατσούλη στον Νίκο Μουτσινά και στα παιδιά του

Στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε ότι ο καλός του φίλος, Νίκος Μουτσινάς δεν τον σκέφτηκε για την ταινία που ετοιμάζει, και θέλησε να εκφράσει το παράπονό του: «Δεν με πήρε τηλέφωνο για την ταινία που ετοιμάζει. Γιατί Νικολάκη, τι έχει γίνει; Από την τηλεόραση δεν λείπει κανένας μας, δεν είμαστε τόσο σπουδαίοι»,

Κλείνοντας μίλησε για τα παιδιά του Αέλια και Αρίωνα: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς, αλλά τα παιδιά μου είναι η ζωή μου, ανέκαθεν ήταν έτσι και πριν τα αποκτήσω, οπότε ήρθε σαν μία φυσική επιβεβαίωση. Οι ισορροπίες δεν άλλαξαν μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις παιδιά, δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου, δεν προλαβαίνεις να κάνεις αυτές τις σκέψεις, υπάρχει μια πραγματικότητα που τρέχει και καλείσαι να ανταπεξέλθεις αμέσως».