Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν θα ασχοληθώ με τον Νταλάρα και τα μπιφτέκια στην Κύπρο, η πατρίδα μου είναι ιερή»

«Είναι τόσα χρόνια τουρκοκρατούμενη η μισή και δεν ασχολείται κανένας με αυτό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν θα ασχοληθώ με τον Νταλάρα και τα μπιφτέκια στην Κύπρο, η πατρίδα μου είναι ιερή»

Τον Γιώργο Παπαδόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός αντέδρασε έντονα όταν η ρεπόρτερ Μένια Κούκου τον ρώτησε για όσα είπε στη συνέντευξή του στο «MEGA Stories» ο Γιώργος Νταλάρας αναφερόμενος στις συναυλίες του για την Κύπρο και τους συνειρμούς που έκαναν ορισμένοι μετά τις δηλώσεις του για διαφημίσεις και... μπιφτέκια.

«Όταν εγώ έχω πάει 30 φορές να τραγουδήσω στην Κύπρο από το 1969 και 200 φορές να τραγουδήσω για την Κύπρο, είναι μεγάλο το ποσοστό. “Ναι, αλλά κι εσύ δεν διαφημίζεις την Κύπρο;”, με ρωτάνε κάποιοι τρολ. Αδερφέ, η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδόπουλος: «Θα ήμουν σε μαγαζί με πολύ γνωστό τραγουδιστή, μας “πούλησε” τελευταία στιγμή»

Η έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον Νταλάρα

Η τελευταία φράση ενόχλησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που απάντησε σε έντονο ύφος. «Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ ούτε με τον Νταλάρα, ούτε για μπιφτέκια στην Κύπρο, την πατρίδα μου που την αγαπώ πολύ. Θέλω να ασχοληθώ με την Κύπρο που είναι τόσα χρόνια τουρκοκρατούμενη η μισή και δεν ασχολείται κανένας με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα, που πέταξε κάτι για μπιφτέκια», είπε αρχικά.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατέληξε στις (σύντομες ομολογουμένως) δηλώσεις του λέγοντας: «Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας. Η Κύπρος είναι ιερή για μένα, και δεν αφήνω κανέναν Νταλάρα να πει για την Κύπρο και για μπιφτέκια. Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση “Κύπρος” και “μπιφτέκια” δεν μου άρεσε καθόλου».