Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Μάνο Πίντζη: «Βγαίνει και τσουβαλιάζει 150 ανθρώπους και...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του ηθοποιού

«Είναι δυνατόν να τσουβαλιάζει έτσι εκπομπές;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Μάνο Πίντζη: «Βγαίνει και τσουβαλιάζει 150 ανθρώπους και...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του ηθοποιού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 22/2, ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μίλησε για τις πρωινές εκπομπές αλλά και τις κόντρες που δημιουργούνται ανάμεσα στους παρουσιαστές (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο YOU)

Όλα όσα είπε ο Μάνος Πίντζης

«Πιστεύω πολύ στην ενέργεια γιατί τη δεχόμαστε καθημερινά από τους ανθρώπους κάτω από τη σκηνή. Το παιδί έχει ανάγκη το θηλυκό κύτταρο, τη μαμά του δηλαδή, πιο πολύ από τον μπαμπά του. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα.

«Φυσικά και έχω υπάρξει καψούρης. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; Δεν σιδερώνεται ο έρωτας. Δεν συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το έχω μετανιώσει. Έχω κάνει γυμνισμό μια φορά στην Κρήτη με έναν φίλο μου. Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και ήταν κολακευτικό», είπε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση δημοσιογράφους να ξεκατινιάζονται. Οι πρωινές εκπομπές έχουν χάσει τη λάμψη τους και έχουν καταντήσει μια σειρά από κουτσομπολίστικα πάνελ, με 1-2 δικαστές που δικάζουν τα πάντα. Δεν είναι ωραία εικόνα να ξεμαλλιάζονται οι παρουσιαστές, αλλά και η ανθρωποφαγία που γίνεται στα πρωινά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μια χαρά είναι σαν παρουσιαστής, αλλά δεν ξέρω τι τον έχουν βάλει να κάνει εκεί. Τσακώνεται με τον οποιονδήποτε, σχολιάζει, καυτηριάζει, γίνεται ένα μαλλιοτράβηγμα τρελό για να φέρουμε νούμερα; Τι κάνουμε;» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Μάνος Πίντζης.

Η ενόχληση της Αφροδίτης Γραμέλλη για τις δηλώσεις του Μάνου Πίντζη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του ηθοποιού τις οποίες σχολίασε αρνητικά. «Προφανώς δεν του είπαν σε ποια εκπομπή έδωσε συνέντευξη ή νόμιζε ότι έδωσε στο National Geographic. Είναι δυνατόν να τσουβαλιάζει έτσι εκπομπές και εμάς; Βαριέμαι να τους ακούω πια αυτούς ανθρώπους. Δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία με τον Πίντζη. Βγαίνει να δώσει μια συνέντευξη σε μια εκπομπή, η οποία είναι σε αυτή την κατηγορία που έχει βάλει σε ένα τσουβάλι και την έχει πετάξει στη θάλασσα.

Τότε γιατί το κάνει, άμα δεν του αρέσει το περιβάλλον; Γιατί έδωσε συνέντευξη; Χρησιμοποιεί τον αέρα της εκπομπής και βγαίνει και τσουβαλιάζει 150 ανθρώπους και 10 εκπομπές. Όταν εμένα δεν μου αρέσει κάτι, δεν πάω εκεί», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.